ΑρχικήΣύνδεσμοιΕπικοινωνίαΟδικός ΧάρτηςΧάρτης

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στην Αλευροβιομηχανία Μύλοι Λούλη A.E.

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκπαιδευτική επίσκεψη που διοργάνωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Πλήρους Φοίτησης στο Μάρκετινγκ & Επικοινωνία  στην εταιρεία «ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε.», στις 23  & 24 Ιουνίου 2015 στη Σούρπη. Η εταιρεία «ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε.» δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με δύο υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής στη Σούρπη και στο Κερατσίνι, κατέχοντας την 1η θέση στην ελληνική αλευροβιομηχανία σε αλέσεις, πωλήσεις και τεχνολογία. Η επιλογή της επιχείρησης έγινε με γνώμονα τη μακρόχρονη πορεία της, που εδράζεται στην αταλάντευτη έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων της, στη διαρκή καινοτομία και στη εφαρμογή πρότυπων στρατηγικών μάρκετινγκ και επικοινωνίας.

Στόχοι της επίσκεψης ήταν η σύνδεση της θεωρίας με την πράξη, η ενημέρωση για τις στρατηγικές και τακτικές δράσεις μάρκετινγκ και επικοινωνίας που εφαρμόζει η εταιρεία, οι οποίες συμβάλλουν στην επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων, καθώς και η κατανόηση των προκλήσεων, ευκαιριών και δυσκολιών που καλούνται να διαχειριστούν τα σημερινά στελέχη σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρησιακό περιβάλλον.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ιστορία ίδρυσης και εδραίωσης της εταιρείας, την ιστορία των προϊόντων της, το τμήμα Μάρκετινγκ και τις λειτουργίες του, τους στόχους και τη στρατηγική κατεύθυνση μάρκετινγκ κυρίως των καταναλωτικών προϊόντων που κατέχουν ηγετική θέση στην αγορά υπό την επωνυμία «ΜΥΛΟΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ» τους οποίους εξαγόρασε το 1999, τη θεώρηση του ανταγωνισμού και την αντιμετώπισή του. Παρουσιάστηκαν επίσης οι ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τις οποίες υλοποιεί η εταιρεία. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η επίσκεψη στους χώρους παραγωγής της εταιρείας.

Το εκπαιδευτικό κομμάτι της εκδρομής συμπληρώθηκε αρμονικά με  βιωματικές  δραστηριότητες και εμπειρίες, στην πόλη του Βόλου,  οι οποίες συνέβαλλαν στην ανάπτυξη του ομαδικού πνεύματος, της δημιουργικότητας και της ικανότητας λήψης αποφάσεων.

Σχόλια φοιτητών για την εκπαιδευτική επίσκεψη
Φωτογραφίες από την εκπαιδευτική επίσκεψη
Home Page  Νέα-Ανακοινώσεις  Νέα  Επίσκεψη Μύλοι Λούλη