ΑρχικήΣύνδεσμοιΕπικοινωνίαΟδικός ΧάρτηςΧάρτης

Open Day τμήματος Πλήρους Φοίτησης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015 η Ανοιχτή Συνάντηση Γνωριμίας – Open Day του τμήματος Πλήρους Φοίτησης του ΜΠΣ Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν το Δ/ντη του μεταπτυχιακού προγράμματος, Καθηγητή κο Γ. Μπάλτα ο οποίος επισήμανε τη χρησιμότητα στελεχών εξειδικευμένων στο μάρκετινγκ και την επικοινωνία για την ελληνική αγορά, και τον Επ. Υπεύθυνο του τμήματος πλήρους φοίτησης, Αναπλ. Καθηγητή κο Β. Σταθακόπουλο, ο οποίος παρουσίασε τη φιλοσοφία και το περιεχόμενο του Προγράμματος, τονίζοντας ιδιαίτερα τις δεξιότητες που θα μπορέσουν οι φοιτητές να αναπτύξουν κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και τρέχοντες φοιτητές του τμήματος πλήρους φοίτησης που μίλησαν για την εμπειρία τους, τις διπλωματικές τους και τις ευκαιρίες μετά την αποφοίτηση.

Ακολούθησε workshop το οποίο έδωσε στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα τόσο μεταξύ τους όσο και με τους ενεργούς φοιτητές και κυρίως να αντιληφθούν στην πράξη την εκπαιδευτική φιλοσοφία του προγράμματος.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ελεύθερη  συζήτηση και επίλυση αποριών και ερωτημάτων για το Πρόγραμμα τόσο με τους εν ενεργεία φοιτητές όσο και με καθηγητές που παρευρέθηκαν αλλά και τη γραμματεία του Προγράμματος.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση στη σελίδα μας στο facebook.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο τμήμα από 20 Απριλίου μέχρι 1 Ιουνίου. Δείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας.

Home Page  Νέα-Ανακοινώσεις  Νέα  Open Day