ΑρχικήΣύνδεσμοιΕπικοινωνίαΟδικός ΧάρτηςΧάρτης

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στη Βιομηχανία αναψυκτικών ΕΨΑ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκπαιδευτική επίσκεψη που διοργάνωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Πλήρους Φοίτησης στο Μάρκετινγκ & Επικοινωνία  στη Βιομηχανία αναψυκτικών ΕΨΑ, στις 26  & 27 Ιουνίου 2013. Η επιλογή της επιχείρησης έγινε με γνώμονα την πρωτοτυπία της, που εδράζεται στην αταλάντευτη έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων της, στη διαρκή καινοτομία και στη εφαρμογή πρότυπων στρατηγικών μάρκετινγκ και επικοινωνίας. 

Στόχοι της επίσκεψης ήταν η σύνδεση της θεωρίας με την πράξη, η ενημέρωση για τις στρατηγικές και τακτικές δράσεις μάρκετινγκ και επικοινωνίας που εφαρμόζει η εταιρεία, οι οποίες συμβάλλουν στην επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων, καθώς και η κατανόηση των προκλήσεων, ευκαιριών και δυσκολιών που καλούνται να διαχειριστούν τα σημερινά στελέχη σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρησιακό περιβάλλον.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ιστορία ίδρυσης και εδραίωσης της εταιρείας, την ιστορία των προϊόντων της, το τμήμα Μάρκετινγκ και τις λειτουργίες του (π.χ., εταιρική επικοινωνία), τους στόχους και τη στρατηγική κατεύθυνση μάρκετινγκ, τη θεώρηση του ανταγωνισμού και την αντιμετώπισή του. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η επίσκεψη στους χώρους παραγωγής της εταιρίας.

Το εκπαιδευτικό κομμάτι της εκδρομής συμπληρώθηκε αρμονικά με  βιωματικές  δραστηριότητες και εμπειρίες, στην πόλη του Βόλου,  οι οποίες συνέβαλλαν στην ανάπτυξη του ομαδικού πνεύματος, της δημιουργικότητας και της ικανότητας λήψης αποφάσεων.

Σχόλια φοιτητών για την εκπαιδευτική επίσκεψη
Φωτογραφίες από την εκπαιδευτική επίσκεψη
Home Page  Νέα-Ανακοινώσεις  Νέα  Επίσκεψη στην ΕΨΑ