ΑρχικήΣύνδεσμοιΕπικοινωνίαΟδικός ΧάρτηςΧάρτης

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς Πηλίου «ΖΑΓΟΡΙΝ»


Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκπαιδευτική επίσκεψη που διοργάνωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Πλήρους Φοίτησης στο Μάρκετινγκ & Επικοινωνία στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς Πηλίου «ΖΑΓΟΡΙΝ», στις 27 και 28 Ιανουαρίου 2016 στη Ζαγορά Πηλίου. Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα και σήμερα συγκεντρώνει, συντηρεί, συσκευάζει και διακινεί το 100% σχεδόν της παραγωγής των μήλων της περιοχής (10.000 – 15.000 τόνους ετησίως), καθώς και των υπόλοιπων προϊόντων που παράγονται, και είναι από τις σημαντικότερες οικονομικές μονάδες της Μαγνησίας. Ο Συνεταιρισμός Ζαγοράς διαθέτει σήμερα ένα υπερσύγχρονο ιδιόκτητο συγκρότημα ψυγείων – διαλογητηρίων, που θεωρείται από τα μεγαλύτερα των Βαλκανίων και αποδεικνύει το συνεχές επενδυτικό έργο που πραγματοποιείται στον τομέα εκσυγχρονισμού της υλικοτεχνικής του υποδομής.

Η επιλογή του Συνεταιρισμού έγινε με γνώμονα τη μακρόχρονη πορεία του, που εδράζεται στην αταλάντευτη έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων της, στη διαρκή καινοτομία και στη εφαρμογή πρότυπων στρατηγικών μάρκετινγκ και επικοινωνίας.

Στόχοι της επίσκεψης ήταν η σύνδεση της θεωρίας με την πράξη, η ενημέρωση για τις στρατηγικές και τακτικές δράσεις μάρκετινγκ και επικοινωνίας που εφαρμόζει ο Συνεταιρισμός, οι οποίες συμβάλλουν στην επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων, καθώς και η κατανόηση των προκλήσεων, ευκαιριών και δυσκολιών που καλούνται να διαχειριστούν τα σημερινά στελέχη σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρησιακό περιβάλλον.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ιστορία ίδρυσης και εδραίωσης του συνεταιρισμού, την ιστορία των προϊόντων της, τις πρωτοπόρες  δράσεις μάρκετινγκ και επικοινωνίας που εφαρμόζονται, τους στόχους και τη στρατηγική κατεύθυνση της εταιρείας που την έχουν καταστήσει ηγέτη τόσο στην εγχώρια όσο και στην παγκόσμια αγορά υπό την επωνυμία «ΖΑΓΟΡΙΝ». Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η επίσκεψη στο διαλογητήριο/συσκευαστήριο  του συνεταιρισμού.

Το εκπαιδευτικό κομμάτι της εκδρομής συμπληρώθηκε αρμονικά με βιωματικές δραστηριότητες και εμπειρίες στη Ζαγορά, το μεγαλύτερο χωριό του Ανατολικού Πηλίου, οι οποίες συνέβαλλαν στην ανάπτυξη του ομαδικού πνεύματος, της δημιουργικότητας και της ικανότητας λήψης αποφάσεων.

Σχόλια φοιτητών για την εκπαιδευτική επίσκεψη
Φωτογραφίες από την εκπαιδευτική επίσκεψη
Home Page  Νέα-Ανακοινώσεις  Νέα  Εκπαιδευτική επίσκεψη