ΑρχικήΣύνδεσμοιΕπικοινωνίαΟδικός ΧάρτηςΧάρτης

Συνεργασία Μ&Ε και Job Pairs

Το Μεταπτυχιακό με μια ακόμη πρωτοβουλία του πρωτοστατεί στην προσπάθεια σύνδεσης της μεταπτυχιακής εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας και υποστηρίζει επίσημα την πρωτοβουλία Job-Pairs ενθαρρύνοντας τους φοιτητές και απόφοιτους μας να λάβουν μέρος. Ο στόχος της συγκεκριμένης συνεργασίας είναι η καλύτερη προετοιμασία για την επιτυχημένη εισαγωγή των αποφοίτων του Μεταπτυχιακού στην ανταγωνιστική αγορά εργασίας.

Το Job Pairs αποτελεί μία οργανωμένη προσπάθεια από μία ομάδα ανθρώπων από διαφορετικούς χώρους να δημιουργήσουν ευκαιρίες στο σύγχρονο επαγγελματικό περιβάλλον φέρνοντας σε επαφή άτομα που αναζητούν εργασία με τον επαγγελματικό χώρο της επιλογής τους. Ο στόχος; Να μειωθεί το χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές και να δοθεί μία ώθηση στα άτομα που αναζητούν εργασία. Από την άλλη πλευρά, δίνεται η ευκαιρία δράσης από τους επαγγελματίες κάθε χώρου σε μία περίοδο που όλοι μπορούμε και πρέπει να προσφέρουμε τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας σε αυτούς που τις χρειάζονται.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής, οι υπεύθυνοι του Job-Pairs μελετούν τα βιογραφικά των φοιτητών/αποφοίτων μας και «ταιριάζουν» mentors-mentees με αντίστοιχες σπουδές/background.

Home Page  Νέα-Ανακοινώσεις  Ανακοινώσεις  Συνεργασία Μ&Ε και Job Pairs