ΑρχικήΣύνδεσμοιΕπικοινωνίαΟδικός ΧάρτηςΧάρτης

Σεμινάριο Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία για ακόμη μια χρονιά το Σεμινάριο Προσωπικής & Επαγγελματικής Ανάπτυξης που διοργάνωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Πλήρους Φοίτησης «Μάρκετινγκ & Επικοινωνία».

Στόχος του Σεμιναρίου ήταν η εστίαση στην καλύτερη κατανόηση του εαυτού και των άλλων, με απώτερο σκοπό την προσαρμογή σε ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον. Επιπλέον, σκοπός της δραστηριότητας ήταν η ανάδειξη ικανοτήτων και δεξιοτήτων για μια επιτυχημένη ανταπόκριση στην επίπονη διαδικασία της εύρεσης απασχόλησης.

Οι φοιτητές είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν μεταξύ τους αλλά και με τους εκπαιδευτές τους, πραγματικές περιπτώσεις από τον ανταγωνιστικό χώρο των επιχειρήσεων, να επιλύσουν απορίες, να συλλέξουν συμβουλές για το δύσκολο στάδιο της αναζήτησης εργασίας και να αναδείξουν το πνεύμα της αποτελεσματικής συνεργασίας σε ομάδες.

Παράλληλα, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν τον κύκλο παρακολούθησης των μαθημάτων του προγράμματος με την ταυτόχρονη εισαγωγή τους στο περιβάλλον του επιχειρηματικού κόσμου. Οι εκπαιδευτές του Προγράμματος, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, του τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, κυρία Μαρία Βακόλα και ο Αναπληρωτής Καθηγητής, του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίες, κύριος Γιάννης Νικολάου, έδωσαν τη δυνατότητα στους φοιτητές να προσεγγίσουν ρεαλιστικά το επόμενο στάδιο της αναζήτησης εργασίας με ισχυρό αίσθημα αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης.

Φωτογραφίες από το Σεμινάριο Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης
Σχόλια από την αξιολόγηση των φοιτητών
Home Page  Νέα-Ανακοινώσεις  Ανακοινώσεις  Ανάπτυξη Ικανοτήτων