ΑρχικήΣύνδεσμοιΕπικοινωνίαΟδικός ΧάρτηςΧάρτης

Μεταπτυχιακοί Φοιτητές Διδακτικού Έτους 2016-2017

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ:
Γεννήθηκε στη Λάρισα το 1993. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (με πιστοποίηση IELTS). Έχει συμμετάσχει στο πρόγραμμα Erasmus στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είναι απόλυτα εξοικειωμένη με τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και διαθέτει βασικές έννοιες και γνώσεις της πληροφορικής έχοντας παρακολουθήσει μαθήματα ενοτήτων του ΕCDL και έχοντας κάνει χρήση στατιστικών προγραμμάτων SPSS και anova. Έχει λάβει μέρος σε σεμινάρια ορισμένα εκ των οποίων είναι τα εξής : “Η καριέρα μου και εγώ, Συναισθηματική διαχείριση σε περίοδο κρίσης” καθώς και “Ηγεσία, φρόνηση, αυτενέργεια: Πώς δημιουργούν οι καλοί οργανισμοί Leadership Wisdom Self‐acting”. Κατά την διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών της εργαζόταν ως ιδιωτική υπάλληλος. Στα ενδιαφέροντα της περιλαμβάνονται η φωτογραφία, η μουσική, ο κινηματογράφος και τα ταξίδια.
ΑΡΜΕΝΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ:
Γεννήθηκε το 1991 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών, της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εκπόνησε πλήθος εργασιών καθώς και πτυχιακή εργασία με θέμα «Προώθηση αλκοόλ με χρήση των κοινωνικών μέσων (social media)», μέρος της οποίας δημοσιεύτηκε σε διεθνές επιστημονικό περιοδικό με κριτές το 2014, με τίτλο «Social media use and its impact to students' alcohol preferences and consumption», στο International Journal of Strategic Innovative Marketing, Volume 1, Issue 3, pp. 176-185. Επίσης, κατά τη διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε σε επιστημονικές ημερίδες με θέματα marketing, νεανική επιχειρηματικότητα, προϋποθέσεις για μια επιθυμητή καριέρα κ.α. Στο πλαίσιο της πρακτικής άσκησης εργάστηκε στο Οινολογικό Εργαστήριο «Οινόλυσις», ως υπεύθυνη ποιοτικού ελέγχου (quality control) με αντικείμενο την αυτοδύναμη εργασία χημικών αναλύσεων δειγμάτων. Παράλληλα συμμετείχε σε σεμινάρια στο πλαίσιο του προγράμματος "Κωστής Παλαμάς: Προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης για την προβολή και προώθηση του εθνικού πολιτιστικού προϊόντος", του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παρακολούθησε με επιτυχία και πήρε σχετική πιστοποίηση για τις διδακτικές ενότητες: (α) Κοινωνικοί Θεσμοί και Πολιτισμός, (β) Πολιτική και Ενημέρωση, (γ) Πολιτική και Δημοκρατία, (δ) Πολιτισμός και Ιστορική Μνήμη, (ε) Δημόσιες Σχέσεις και Επικοινωνία, και (ζ) Επικοινωνία, Διαπροσωπικές και Κοινωνικές Σχέσεις, Συγκρούσεις. Γνωρίζει άριστα αγγλικά (ΙΕLTS), γαλλικά (Β2) και χρήση Η/Υ. Έχει εργαστεί ως ερευνήτρια στο πλαίσιο ερευνητικού προγράμματος στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών με θέμα τις κοινωνικές επιπτώσεις και δημόσιες πολιτικές σε τομείς ενέργειας, βιομηχανίας, αστικού σχεδιασμού και υποδομών του διαδικτύου. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται τα ταξίδια, ο χορός, η οινογνωσία και το kick-boxing. Τέλος έχει υπάρξει εθελόντρια δότρια μυελού των οστών.
ΒΑΣΑΚΟΥ ΑΝΙΣΑ:
Γεννήθηκε στην Αλβανία το 1991.Απο το 1993 ζει μόνιμα στην Αθήνα .Είναι απόφοιτη του τμήματος Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση τη Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών . Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, Αλβανικά και έχει βασικές γνώσεις της Ιταλικής γλώσσας. Έκανε εξάμηνη πρακτική εργασία στο Δ.Θ.Κ ΥΓΕΊΑ με τελικό βαθμό άριστα 10.Εχει άριστες γνώσεις Υπολογιστών καθώς και γνώσεις προγραμματισμού SAP (systems, applications and products in data processing)και του στατιστικού προγράμματος spss. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με το μάρκετινγκ και τη συμπεριφορά του καταναλωτή στο ΑΤΕΙ Αθηνών .Από το 2014 εργάζεται στο ζαχαροπλαστείο Valerοn ως υπεύθυνη βάρδιας, διαχειρίστρια των social media και ασχολείται με το διαδικτυακό μάρκετινγκ της επιχείρησης. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγεται το βόλεϊ , ο κινηματογράφος , η μουσική ,το θέατρο καθώς και τα ταξίδια πολιτιστικού ενδιαφέροντος.
ΒΑΣΙΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με Μ.Ο. 8,35. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στην εταιρία APIVITA Α.Ε. και εκπόνησε πλήθος εργασιών σχετικές με το marketing, τη συμπεριφορά καταναλωτή, το digital marketing, τη στρατηγική, τη διαφήμιση και προώθηση πωλήσεων, την έρευνα marketing, την καινοτομία κ.ά. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει βασικές γνώσεις Γερμανικών και Γαλλικών. Έχει άριστη σχέση με τους Η/Υ και το διαδίκτυο. Συμμετείχε στο πρόγραμμα Erasmus+, όπου έζησε για ένα εξάμηνο στην Ολλανδία, φοιτώντας στο τμήμα Rotterdam School of Management του Erasmus University Rotterdam. Επίσης, παράλληλα με το τελευταίο έτος των σπουδών της, ολοκλήρωσε επιτυχώς το Πρόγραμμα Σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής και της Εκπαίδευσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι μέλος ομάδας χειροσφαίρισης εδώ και 15 έτη.
ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1993. Είναι απόφοιτη του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στο ηλεκτρονικό επιχειρείν. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γερμανικά. Έχει συμμετάσχει στον 7ο διεθνή διαγωνισμό για την ψηφιακή επιχειρηματικότητα , την καινοτομία και το ebusiness, κατά τη διάρκεια του οποίου προκρίθηκε στην τελική φάση. Έχει εκπονήσει την πρακτική της άσκηση στη Eurobank ως digital expert στον τομέα του e-banking και έχει συνεργαστεί με διαφημιστικές εταιρείες στον χώρο της προώθησης προιόντων και υπηρεσιών. Στα ενδιαφέροντα της συμπεριλαμβάνονται τα ταξίδια και ο κινηματογράφος.
ΒΩΒΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ:
Γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής το 1991. Είναι απόφοιτη του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστήμιου. Κατά την διάρκεια της φοίτησης της συνέταξε πρωτότυπη εργασία στον τομέα της Νευροχρηματοοικονομικής με ενσωματωμένο ερωτηματολόγιο έρευνας επενδυτικής δραστηριότητας. Παράλληλα, παρακολούθησε μαθήματα σχεδίου στην σχολή Πλάκα. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Γερμανικά. Έχει άριστη γνώση Η/Υ ( Microsoft Office, Internet, EViews 9, C++ κ.α). Επίσης, είναι εθελόντρια στο Δήμο Αθηναίων και υπήρξε αρθρογράφος σε ηλεκτρονική εφημερίδα. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την γυμναστική και στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται ο κινηματογράφος και τα ταξίδια.
ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ:
Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1991. Είναι απόφοιτη του τμήματος Κλασικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Κατέχει άπταιστα την αγγλική γλώσσα και έχει πολύ καλές γνώσεις της γαλλικής. Επίσης, διαθέτει άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ και είναι κάτοχος διπλώματος ECDL (7 ενότητες). Κατά τη διάρκεια των σπουδών της βραβεύτηκε με μια σειρά από υποτροφίες και επαίνους λόγω της άριστης απόδοσής της (Ι.Κ.Υ & Ε.Δ.Ε.Τ), με αποκορύφωμα την ανάγνωση της καθομολόγησης κατά την τελετή ορκωμοσίας της πετυχαίνοντας κορυφαία επίδοση. Η πτυχιακή της εργασία «παντρεύει» την αρχαία ελληνική φιλοσοφία με την τραγική ποίηση φέροντας τον τίτλο «Εφαρμογή των απόψεων του Αριστοτέλη για την άριστη τραγωδία σε τρία έργα του Ευριπίδη Μήδεια, Βάκχες, Ελένη». Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της εργάστηκε μεγάλο διάστημα στην φαρμακευτική εταιρεία JMN Pharmaceutical ως βοηθός στο τμήμα του Μάρκετινγκ και της Επικοινωνίας και συμμετείχε ενεργά στην διαχείριση και οργάνωση των διαφόρων εταιρικών της εκδηλώσεων. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται η ενασχόλησή της με το κοινωνικοπολιτικό γίγνεσθαι, το μπαλέτο, την τέχνη, τον αθλητισμό και τη λογοτεχνία.
ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΝΙΚΗ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Είναι απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια της φοίτησης της εκεί παρακολούθησε διετές πρόγραμμα Σχεδίου Μόδας και Styling στο εργαστήρι ελεύθερων σπουδών Veloudakis Fashion School. Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά και πολύ καλά Ισπανικά και έχει πολύ καλή γνώση χρήσης Η/Υ (Word, Excel, Internet, Power Point), καθώς και μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Στο παρελθόν έχει εργαστεί εθελοντικά σε ιστοσελίδα ειδησεογραφικού περιεχομένου, αναλαμβάνοντας το κομμάτι του ταξιδιωτικού ρεπορτάζ. Στη συνέχεια, εργάστηκε ως υπεύθυνη γραμματειακής υποστήριξης στο φροντιστήριο ξένων γλωσσών «Ευρωγνώση». Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται τα ταξίδια, η μουσική, η εκμάθηση ξένων γλωσσών, η λογοτεχνία και ο εθελοντισμός για την προστασία αδέσποτων ζώων.
ΓΙΑΤΡΑ ΣΤΕΛΛΑ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1993. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και παρακολουθεί μαθήματα Ισπανικών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εκπόνησε πλήθος εργασιών που αφορούσαν θέματα μάρκετινγκ και οργανωσιακής συμπεριφοράς και παρακολούθησε εκπαιδευτικά σεμινάρια σε διάφορα επίκαιρα θέματα της οικονομίας και της αγοράς εργασίας. Πραγματοποίησε την Πρακτική της Άσκηση στο τμήμα μάρκετινγκ της πολυεθνικής εταιρείας «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ». Στο παρελθόν, περιστασιακά παρείχε βοήθεια στην οικογενειακή λιανεμπορική επιχείρηση, ενώ παρέδιδε μαθήματα αγγλικών σε μαθητές λυκείου. Είναι εξοικειωμένη με τη χρήση Η/Υ και τα social media. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται ο αθλητισμός, τα ταξίδια, η λογοτεχνία και τα μαθήματα χορών λάτιν.
ΓΚΟΥΡΒΕΛΟΥ ΝΑΝΤΙΝ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992. Είναι απόφοιτος του τμήματος Γαλλικής γλώσσας και φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ συγχρόνως φοίτησε με το πρόγραμμα ERASMUS στο τμήμα Lettres Modernes του Université Lille 3 - Sciences Humaines et Sociales. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της ξεκίνησε να εργάζεται σε διαφημιστικές εταιρίες ,ερχόμενη έτσι σε άμεση επαφή με τον κόσμο του marketing & της διαφήμισης. Παράλληλα ανέλαβε εθελοντική δράση σε φεστιβάλ του Αθηναϊκού καλλιτεχνικού δικτύου (δράσεις δρόμου, διαλέξεις, εικαστικά, μουσικά δρώμενα, θέατρο) καθώς επίσης εργάζεται στο Γραφείο Τύπου του φεστιβάλ “ το Μικρό Παρίσι των Αθηνών”. ‘Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με το Tourism Marketing και τις Below the line activities στο Marketing. Γνωρίζει άριστα αγγλικά, γαλλικά καθώς και ισπανικά και έχει βασικές γνώσεις ιταλικών. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται ο αθλητισμός (μέλος ομάδας πετοσφαίρισης) ,τα ταξίδια ,το θέατρο, ο κινηματογράφος, ο εθελοντισμός και η ανάγνωση λογοτεχνικών βιβλίων.
ΓΟΝΤΙΚΑ-ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΙΝΑ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992. Είναι απόφοιτη του τμήματος Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της ακολούθησε την κατεύθυνση «Βιοτεχνολογία – Τρόφιμα», ήταν μέλος της ομάδας Οργανοληπτικού Ελέγχου του εργαστηρίου Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων του ΕΜΠ, ενώ βασιζόμενη στα πειραματικά αποτελέσματα της διπλωματικής της εργασίας, δημοσίευσε άρθρο με τίτλο «Using edible coatings to decrease oil absorption in potato chips» (ελληνικός τίτλος: «Χρήση εδώδιμων επικαλυπτικών μεμβρανών για μείωση της απορρόφησης ελαίου σε τσιπς πατάτας») στα πλαίσια διεξαγωγής του 29ο Διεθνούς Συνεδρίου EFFoST. Επίσης, κατά τη διάρκεια της φοίτησής της πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στην ΦΑΓΕ Α.Ε. - Βιομηχανία Επεξεργασίας Γάλακτος, στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης, ενώ παρέδιδε παράλληλα ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά γυμνασίου και λυκείου. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και γαλλικά, ενώ έχει ξεκινήσει την εκμάθηση της ιταλικής γλώσσας. Έχει πολύ καλές γνώσεις υπολογιστών και συμμετείχε σε πολλά σεμινάρια και ημερίδες με θέματα που αφορούσαν τόσο το αντικείμενο σπουδών της όσο και τους τομείς του Marketing και της Διαφήμισης. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται τα ταξίδια, η φωτογραφία, η μαγειρική, το πιάνο και ο εθελοντισμός. Υπήρξε εθελόντρια στην Πανελλήνια Εταιρεία Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού «ΣΤΟΧΟΣ – ΠΡΟΛΗΨΗ» αλλά και στο Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες.
ΕΥΘΥΜΙΑΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ:
Γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής το 1993. Είναι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γαλλικά. Έχει πολύ καλή γνώση Η/Υ( ECDL Profile Certificate). Παρακολούθησε επιτυχώς το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Κατά την διάρκεια των σπουδών της παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και επιπλέον εργάστηκε στα τμήματα client service και promotion των εταιριών Jumbo, Kfc και Pizza Fan. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται ο εθελοντισμός, ο αθλητισμός και τα ταξίδια.
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1993. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με κύρια κατεύθυνση «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα», και με δευτερεύουσα «Στρατηγική και Ανθρώπινοι Πόροι». Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει βασικές γνώσεις στα Σουηδικά. Έχει άριστες γνώσεις στη χρήση Η/Υ, του Microsoft Office (Word, Excel και PowerPoint), του Διαδικτύου και των Smartphone εφαρμογών. Στα πλαίσια των προπτυχιακών σπουδών του, έχει πραγματοποιήσει πληθώρα εργασιών στα αντικείμενα του marketing, του ανθρώπινου δυναμικού, της καινοτομίας, της επιχειρηματικότητας, του ψηφιακού marketing, του ηλεκτρονικού εμπορίου, του project management και των behavioral analytics. Έχει λάβει το «Certificate in Digital Marketing by Grow Greek Tourism Online» από την Google. Έχει πραγματοποιήσει Πρακτική Άσκηση για 3 μήνες στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ως βοηθός στη διεξαγωγή εμπειρικής έρευνας σε σχέση με τις τιμές της αμόλυβδης βενζίνης, μέσα από τη χρήση του στατιστικού πακέτου STATA. Επίσης, έχει συνεργαστεί για 4 μήνες ως Prototype Developer με την start-up Glossopolis, η οποία σχετίζεται με το γλωσσικό τουρισμό και τη διάδοση της ελληνικής γλώσσας μέσω e-learning πλατφόρμας σε τουρίστες που επισκέπτονται την Ελλάδα, στα πλαίσια του προπτυχιακού μαθήματος «Ηλεκτρονικό Εμπόριο και Εφαρμογές Διαδικτύου». Ακόμη, έχει πραγματοποιήσει Πρακτική Άσκηση για 6 μήνες στην Eurobank ως Digital Expert, πάνω στο αντικείμενο του E-Banking και των υπόλοιπων εναλλακτικών δικτύων πληρωμών της τράπεζας, με στόχο την αλλαγή κουλτούρας των πελατών της και τη στροφή τους προς την πραγματοποίηση συναλλαγών με τη χρήση της ηλεκτρονικής τραπεζικής και των υπόλοιπων διαδικτυακών εφαρμογών της. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus +, στο οποίο και φοίτησε για 5 μήνες, στο Linnaeus University στο Växjö της Σουηδίας, με αντικείμενο σπουδών πάνω στις Σύγχρονες Πρακτικές Marketing, ενώ υπήρξε και μέλος της VIS (Växjö International Students). Έχει λάβει μέρος σε επιχειρηματικούς διαγωνισμούς, στους οποίους έφτασε στον τελικό (Business Talents και Career Days - Ιούνιος 2016, Διαγωνισμός Ψηφιακής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας - Μάιος 2015). Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων, συνεδρίων και Business Days με αντικείμενο το marketing, την καινοτομία, το ανθρώπινο δυναμικό, την επιχειρηματικότητα, την ελληνική οικονομία, τον τουρισμό, το ψηφιακό marketing και το ηλεκτρονικό επιχειρείν. Τέλος, στα ενδιαφέροντά του συγκαταλέγονται τα ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό, o εθελοντισμός (ethelon, TedxAUEB, Φοιτητικό Συνέδριο ΔΕΤ, κοινωνικό δίκτυο SSB), η ενασχόληση με τα social media (facebook, linkedin και instagram) και η ερασιτεχνική φωτογραφία.
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Ισπανικά. Ως προπτυχιακή φοιτήτρια συμμετείχε στο πρόγραμμα Erasmus και παρακολούθησε μαθήματα στο University of Pannonia της Ουγγαρίας. Πραγματοποίησε την πρακτικής της άσκηση στην εταιρία Coca-Cola 3E, στο τμήμα του Μάρκετινγκ. Έχει εργασθεί ως ραδιοφωνική παραγωγός σε διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς, παράλληλα έχει επιμεληθεί δημοσιογραφικά τα ντοκιμαντέρ «Υγεία χωρίς Σύνορα» και «Επικοινωνία των Κωφών». ‘Έχει εργασθεί στον τομέα προώθησης προϊόντων σε διάφορες εταιρίες και από το 2015 έως σήμερα εργάζεται στο τομέα των πωλήσεων σε πολυεθνική εταιρία. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται ο εθελοντισμός, η μουσική και τα ταξίδια.
ΚΑΛΤΣΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Είναι αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (βαθμός πτυχίου 8,7). Γνωρίζει άριστα αγγλικά και είναι κάτοχος διπλώματος ECDL. Κατά την διάρκεια των σπουδών εκπόνησε και παρουσίασε εργασίες, με θέμα την επίδραση της διαφήμισης και τη ψυχολογία της επικοινωνίας. Πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στο Πρότυπο Πειραματικό Λύκειο Βαρβακείου Σχολής. Επίσης εργάστηκε στην εταιρία ADDIT SOLUTIONS ως προσωπική βοηθός της Marketing Director καθώς και ως εξωτερική σύμβουλος σε θέματα Marketing και ηλεκτρονικής προώθησης στην εταιρία PASALINA AE. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων που αφορούν την ναυτιλία και την επικοινωνία. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται το tennis, η ιππασία, ο χορός, το θέατρο, η λογοτεχνία και τα ταξίδια.
ΚΑΡΠΟΥΖΗ ΜΙΧΑΕΛΑ:
Γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής το 1993. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και πολύ καλά Γαλλικά. Παρακολουθεί τα e-learning προγράμματα του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών «Marketing & Communication Management» και «E-shop development» ενώ είναι κάτοχος του διπλώματος «DigiMa – Ψηφιακό Μάρκετινγκ και Κοινωνικά Δίκτυα» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών εργάστηκε εθελοντικά σε δομές ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης, διατέλεσε ως Senior Marketing Coordinator στην EFPSA (European Federation of Psychology Students Associations) και κατόπιν πραγματοποίησε πρακτική άσκηση ως Corporate Affairs Trainee στην WIND Ελλάς. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται τα ταξίδια, ο αθλητισμός και ο κινηματογράφος.
ΚΟΛΙΟΥ ΕΛΕΝΗ:
Γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1993. Είναι απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο πλαίσιο των προπτυχιακών σπουδών της παρακολούθησε αρκετά μαθήματα σχετικά με το μάρκετινγκ, τη διαφήμιση και τις δημόσιες σχέσεις, ενώ εκπόνησε και πολλές εργασίες αντίστοιχου περιεχομένου. Μέσω του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών «Erasmus» φοίτησε για ένα εξάμηνο στην Ισπανία στο πανεπιστήμιο Castilla de la Mancha. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Ισπανικά και πολύ καλά Γερμανικά. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται ο χορός, ο κινηματογράφος, τα βιβλία και τα ταξίδια.
ΚΟΝΤΟΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992. Είναι απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του τμήματος Φιλολογίας με κατεύθυνση την Βυζαντινή και Νεοελληνική Φιλολογία. Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στον εκδοτικό οίκο Gutenberg καθώς και σε δυο πειραματικά σχολεία της Αττικής. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και κατέχει βασικές γνώσεις Ισπανικών ενώ παράλληλα είναι πολύ εξοικειωμένη με τη χρήση H/Y και των social media. Κατά την διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών αρθρογραφούσε σε ερασιτεχνικό blog site θεματολογίας σχετικής με το lifestyle ενώ τα τελευταία δυόμισι χρόνια εργαζόταν ως Visual Merchandiser στην εταιρία Stradivarius του ομίλου της Inditex. Αγαπάει πολύ τα ζώα, τα ταξίδια, τον κινηματογράφο και το θέατρο ενώ η γυμναστική και το well being αποτελούν βασικό τρόπο ζωής της.
ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΙΑΝΑ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1993. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έχει εκπονήσει πλήθος εργασιών πάνω στο Μάρκετινγκ και την Διαφήμιση και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πάνω στο Μάρκετινγκ & Διαφήμιση και την Ηγεσία. Γνωρίζει άριστα αγγλικά, πολύ καλά γαλλικά και ισπανικά και καλά κινέζικα. Έχει άριστες γνώσεις Η/Υ σε προγράμματα MS Office, Adobe και άλλων εταιρικών προγραμμάτων λογιστικής και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων. Έχει εργασθεί πάνω στον τομέα του τουρισμού 7 χρόνια, βοηθώντας αρχικά την οικογενειακή επιχείρηση ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ πάνω στην κατασκευή, το εμπόριο και τις εισαγωγές τουριστικών ειδών και τα τελευταία 2 χρόνια στην εταιρεία AEGIALIS SA ως υπάλληλος υποδοχής και διαχείρισης στο ξενοδοχείο Aegialis Hotel & Spa 5* στην Αμοργό με αρμοδιότητες Front & Back Office και την διαχείριση του τουριστικού γραφείου Aegialis Tours. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται η διαφήμιση, το σκίτσο, τα ταξίδια, η μουσική, το θέατρο και ο χορός.
ΛΑΓΟΥΔΙΑΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών, με κατεύθυνση Διεθνείς Σχέσεις και Οργανισμοί του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του και μετέπειτα έχει εργασθεί σε διάφορους τομείς εργασίας, όπως σε μεγάλη εταιρία αθλητικών ειδών και στο χώρο της εστίασης, ενώ παράλληλα έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια και διαλέξεις με αντικείμενο τις Διεθνείς Σχέσεις και τις Μεσογειακές χώρες. Στα ενδιαφέροντα του συγκαταλέγονται ο αθλητισμός, η μουσική και τα ταξίδια.
ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Είναι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γαλλικά και έχει πολύ καλή γνώση Η/Υ. Κατά τη διάρκεια της φοίτησης της, στα πλαίσια του προγράμματος πρακτικής άσκησης φοιτητών Π.Ε.Δ.Δ εργάστηκε στο Εθνικό Κέντρο Βιβλίου στο τμήμα “Φιλαναγνωσίας”, με καθήκοντα την προετοιμασία υλικού για Ημερίδες εκπαιδευτικών, την ενημέρωση και καταχώρηση αιτήσεων Δημοτικών σχολείων απ' όλη την Επικράτεια και την αποστολή βιβλίων για την ενίσχυση των βιβλιοθηκών τους. Επιπροσθέτως, πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στο Υπουργείο Εξωτερικών στη Δ3 δ/νση ΟΑΣΕ (Οργανισμός για Ασφάλεια και Συνεργασία στην Ευρώπη) και ΣτΕ (Συμβούλιο της Ευρώπης) με καθήκοντα την γραμματειακή υποστήριξη και παρακολούθηση αρχείου ΟΑΣΕ και ΣτΕ. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται η ζωγραφική, η μουσική, τα ταξίδια και η ερασιτεχνική φωτογραφία.
ΛΥΚΟΥΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Πάντοτε αγαπούσε την αγγλική γλώσσα, οπότε μετά το πέρας των πανελληνίων αποφάσισε να εισαχθεί στο τμήμα Αγγλικής γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της ξεκίνησε την εκμάθηση της κινεζικής γλώσσας καθώς οι ξένες γλώσσες είναι ένα από τα ενδιαφέροντά της. Αφού τελείωσε τις σπουδές της, ξεκίνησε να εργάζεται ως καθηγήτρια αγγλικών σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών καθώς και να συνεργάζεται με προωθητική εταιρεία. Η ενασχόλησή της με τις προωθήσεις σε διάφορα καταστήματα καθώς και η περιστασιακή της απασχόληση σε μεγάλο κατάστημα καλλυντικών την ώθησε στο να πάρει την απόφαση και να ακολουθήσει μεταπτυχιακές σπουδές στο κομμάτι του Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μερικά ακόμα ενδιαφέροντά της είναι η μετάφραση κειμένων, οπότε κι έχει ασχοληθεί με αυτόν τον τομέα, καθώς και το να παρακολουθεί θεατρικά έργα.
ΜΑΚΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ:
Γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής το 1990. Είναι απόφοιτος του τμήματος Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και διαθέτει πολύ καλές γνώσεις H/Y και προγραμμάτων MS Office καθώς και των στατιστικών πακέτων SPSS, ΜΙΝΙΤΑΒ, Ε-Views και R-programming. Επιπλέον, την περίοδο των προπτυχιακών σπουδών του εργάστηκε ως στατιστικός αναλυτής και social media assistant στην εταιρία ΝΕΤ360 S.A., ενώ παράλληλα παρακολούθησε το σεμινάριο DigiMa στο Κ.Ε.Κ. του Οικονομικού πανεπιστημίου Αθήνας. Στα άμεσα ενδιαφέροντά του συγκαταλέγονται τα ταξίδια, η μουσική, ο κινηματογράφος, κάθε είδος αθλητισμού ,τα video games και οτιδήποτε σχετικό με τα social media.
ΜΑΡΓΕΤΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα αγγλικά, καλά γαλλικά και διαθέτει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ. Στα πλαίσια της πτυχιακής της εργασίας συμμετείχε σε έρευνα του πανεπιστημίου με θέμα κοινωνική και συναισθηματική νοημοσύνη παιδιών δημοτικού. Έπειτα, εργάστηκε σε επίπεδο πρακτικής άσκησης στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας 251 ως εκπαιδευόμενη ψυχολόγος . Κατά την διάρκεια των σπουδών της υπήρξε εθελόντρια στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Best Buddies Greece καθώς και στους παρολυμπιακούς αγώνες Αθήνα 2011. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με digital και social media marketing ,event management , διαφήμιση και επικοινωνία. Όντας απόφοιτη του Πειραματικού Μουσικού Λυκείου Παλλήνης αγαπάει τη μουσική, ενώ στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται επίσης ο χορός, το θέατρο και τα ταξίδια.
ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ:
Γεννήθηκε στον Χολαργό Αττικής το 1993. Είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει λάβει Εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή από το Ε.Κ.Π.Α και έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια που άπτονται της εκπαίδευσης και της ψυχολογίας(Σχολική Ψυχολογία και Ψυχική Υγεία παιδιών και Εφήβων) καθώς και συνέδρια και ημερίδες Οργανωσιακής Ψυχολογίας και Διαχείρισης Κρίσεων. Υλοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών ,όπου ήταν υπεύθυνη για τη διαχείριση και καταχώρηση στοιχείων στη βάση Δεδομένων. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και πολύ καλά Γερμανικά ,επίσης, διαθέτει πού καλή γνώση Η/Υ (MS Office και Ιnternet).Κατά τη διάρκεια των σπουδών της παρέδιδε ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα και εργάστηκε σε θέσεις σχετικές με την εξυπηρέτηση πελατών και τις πωλήσεις σε πολυεθνικές επιχειρήσεις. Έχει παρακολουθήσει κύκλους σεμιναρίων του Ελεύθερου Πανεπιστημίου σχετικά με τον Κινηματογράφο, τη Λογοτεχνία και τη Φωτογραφία που αποτελούν και τον πυρήνα των ενδιαφερόντων της. Παράλληλα, ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό και λαμβάνει μέρος σε εθελοντικά προγράμματα.
ΜΕΪΝΤΑΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988. Είναι απόφοιτη του τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιά. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της απέκτησε επαγγελματική εμπειρία σε εταιρείες του κατασκευαστικού κλάδου και στον τομέα διαχείρισης ακινήτων. Από το 2010 εργάζεται στην εταιρεία THE HUB EVENTS A.E. στο τμήμα διοργάνωσης εκδηλώσεων. Η συνεργασία με μεγάλες Ελληνικές και πολυεθνικές εμπορικές εταιρείες που προωθούν προϊόντα και υπηρεσίες την οδηγεί στην ανάπτυξη του γνωστικού επιπέδου μέσα από αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Μάρκετινγκ & την Επικοινωνία. Από την αρχή των σπουδών της έως σήμερα επιδιώκει τη συνεχή κατάρτιση παρακολουθώντας σεμινάρια και ημερίδες από ακαδημαϊκούς αλλά και ανεξάρτητους φορείς. Είναι εγγεγραμμένο μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, πολύ καλά Γαλλικά και διαθέτει πιστοποιημένες γνώσεις του Microsoft Office και του Διαδικτύου (ECDL). Στα ενδιαφέροντα της μεταξύ άλλων συγκαταλέγονται το επαγγελματικό μακιγιάζ, ο κινηματογράφος, το διάβασμα λογοτεχνικών βιβλίων και τα ταξίδια.
ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΑΜΑΛΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ:
Γεννήθηκε στην Πρέβεζα το 1988. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, πολύ καλά Γερμανικά και καλά Τουρκικά, με των οποίων την εκμάθηση ασχολείται ακόμη. Έχει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ και είναι κάτοχος του Cambridge International Diploma in IT Skills Standard. Έχει παρακολουθήσει επιτυχώς το εξ Αποστάσεως εκπαιδευτικό πρόγραμμα εξειδίκευσης «Marketing and Communication Management» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και το εκπαιδευτικό αντικείμενο με τίτλο «Ε-Shop Development». Στα πλαίσια πρακτικής εργασίας, εργάστηκε σχεδόν για ένα χρόνο στο λογιστήριο της ΑΦΟΙ Καράμπελα ΑΕΒΕ. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται η φωτογραφία, ο κινηματογράφος, το θέατρο και τα ταξίδια.
ΜΠΑΛΙΑΜΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ:
Γεννήθηκε το 1990 στο Μόναχο Γερμανίας. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας (πρώην Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας) του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, στη Καστοριά. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της, ήταν ένα από τα πρώτα μέλη του webTv, όπου ασχολήθηκε με την επικοινωνία και τη προβολή του καναλιού, αλλά και με την διοργάνωση παραγωγών. Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια γύρω από το Ε-marketing/SEO και έχει λάβει τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις. Στη πτυχιακή της εργασία, ασχολήθηκε με την χρήση των Πολυμέσων και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης από τους ΜΚΟ της Ελλάδας, αλλά και με τη δημιουργία μιας επικοινωνιακής καμπάνιας του ΜΚΟ, «Σχεδία στη πόλη», με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Γνωρίζει Αγγλικά, καλά Γερμανικά και κατέχει βασικές γνώσεις στην Ρωσική γλώσσα. Στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης, εργάστηκε στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, όπου εντάχθηκε στην ομάδα υλοποίησης του προγράμματος «Θεσσαλονίκη: Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014», με βασικό αντικείμενο τις Δημόσιες Σχέσεις και τη Διαδικτυακή Προβολή της διοργάνωσης αυτής. Η συνεργασία της με την Κ.Ε.ΔΗ.Θ συνεχίστηκε και μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής, στα πλαίσια δημιουργίας του απολογισμού του προγράμματος. Ενδιαφέρεται για τις τεχνολογικές εξελίξεις γύρω από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γι αυτό και ενημερώνεται καθημερινά από έγκυρες και συχνά ανανεώσιμες πηγές. Στόχος της είναι, η εξειδίκευση στην επικοινωνία και στην διαδικτυακή προβολή. (Και γιατί όχι, κάποτε να ασχοληθεί με την συγγραφή του δικού της “οδηγού”, γύρω από τις Δημόσιες Σχέσεις και τη χρήση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.
ΜΠΟΥΡΑΜΑ ΕΥΘΥΜΙΑ:
Γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής το 1993. Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και πολύ καλά Γαλλικά, επίσης διαθέτει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με την επιχειρηματικότητα και τα λογιστικά-φοροτεχνικά. Επιπλέον είχε επιλεχθεί να παρακολουθήσει Business Day σε μεγάλες εταιρίες όπως είναι ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, το Χρηματιστήριο Αθηνών, το Πλαίσιο και η Metlife. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έκανε πρακτική άσκηση στις εταιρίες ΣΟΛ ΑΕ και ATLAS TAPES ABEE. Σημαντική εμπειρία ήταν η συνεργασία με την εταιρεία SEPTONA AE για την εκπόνηση της εργασίας Business Plan- SEPTONA AE στα πλαίσια προπτυχιακού μαθήματος. Από το Μάιο του 2016 είναι συνιδιοκτήτης της εταιρίας lokris-TAX (Λογιστικό- Φοροτεχνικό γραφείο - Σύμβουλοι επιχειρήσεων). Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται ο κινηματογράφος, το διάβασμα λογοτεχνικών βιβλίων και ο αθλητισμός.
ΜΠΟΥΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1993. Είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει βασικές γνώσεις Γαλλικών και Η/Υ. Έχει παρακολουθήσει συνέδρια και σεμινάρια σχετικά με τα Επικοινωνιακά Μέσα, το Οικονομικό έγκλημα και την Διαφθορά . Την περίοδο των προπτυχιακών σπουδών της εργάστηκε ως προωθήτρια για την εταιρία Chapter Five. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται η γυμναστική και η μουσική.
ΟΑΙΣ ΜΑΡΙΑΜ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992.Είναι Απόφοιτη του Τμήματος Διεθνών ευρωπαϊκών και περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει Αγγλικά γαλλικά και έχει βασικές γνώσεις αραβικής γλώσσας. Έχει συμμετάσχει σε εκδηλώσεις και σεμινάρια του «student association for international affairs» και του Ινστιτούτου έρευνας και κατάρτισης ευρωπαϊκών θεμάτων. Έχει εργαστεί στις διαφημιστικές εταιρίες Step New και West as ως προωθητικά προϊόντων και ως εξωτερική πωλήτρια της ΟΠΑΠ/Ελληνικά λαχεία αλλά και σε κατάστημα με προϊόντα ομορφιάς. Όταν έχει ελεύθερο χρόνο πηγαίνει κινηματογράφο, μαγειρεύει διεθνείς συνταγές, γυμνάζεται και φωτογραφίζει ταξιδεύοντας.
ΠΑΝΤΟΥ ΕΛΕΝΗ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει άριστα αγγλικά, πολύ καλά γαλλικά και έχει βασικές γνώσεις ιταλικών. Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Υπουργείο Εξωτερικών στην Α7 Διεύθυνση Χωρών Βόρειας Αμερικής καθώς και στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Έχει εργαστεί ως Customer relationship Manager σε εταιρία τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, ενώ κατά την διάρκεια των σπουδών της συνεργάστηκε με διαφημιστικές εταιρίες στον τομέα προώθησης και πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών. Διαθέτει πολύ καλές γνώσεις χειρισμού Η/Υ και προγραμμάτων Microsoft Office και έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών της καθώς και έχει λάβει μέρος σε Διεθνή Φοιτητικά συνέδρια με θέμα την προσομοίωση των οργάνων και των εργασιών του ΟΗΕ (MUN). Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται η γυμναστική, το μπαλέτο, η λογοτεχνία και ο κινηματογράφος.
ΠΑΠΑΚΑΝΕΛΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εκπόνησε και παρουσίασε ατομικές και ομαδικές εργασίες σχετικά με το Marketing Plan, το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και τη Διοίκηση Πωλήσεων κ.ά. Πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.) στο τμήμα Προϋπολογισμού – Λογιστικών Διαδικασιών καθώς και στην Τράπεζα Ελλάδος στο τμήμα Εκτέλεσης Εντολών Ενόπλων Δυνάμεων. Με το πέρας των σπουδών της εργάσθηκε με εξάμηνη σύμβαση στην Group 4 (G4S) στο τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών. Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια και ημερίδες σχετικά με την “Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη Ηλεκτρονικού Καταστήματος”, “Crisis Management” και “Παγκόσμια Οικονομική Κρίση- Παγκοσμιοποίηση”. Συμμετείχε στον 7ο διαγωνισμό Ελλάδος Global Management Challenge με θέμα “Επαφή με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης” για τη διοργάνωση του συνεδρίου “ Ένας Παγκόσμιος Manager”. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και Γαλλικά και έχει άριστη γνώση του Microsoft Office και του Διαδικτύου. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται το θέατρο, η μουσική, τα ταξίδια και ο κινηματογράφος.
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΙΩΑΝΝΑ:
Γεννήθηκε στην Ρόδο το 1990. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εκπόνησε πλήθος ομαδικών και ατομικών εργασιών. Διαθέτει άριστη γνώση της αγγλικής και καλή γνώση της Γερμανικής γλώσσας και είναι εξοικειωμένη με την χρήση Η/Υ και νέων τεχνολογιών. Εργάστηκε σε πρόγραμμα πρακτικής άσκησης της Τράπεζας της Ελλάδος για ένα έτος. Επίσης, στο παρελθόν έχει αναλάβει την παράδοση του μαθήματος «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας» σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων η μουσική, τα ταξίδια, η κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων και ο κινηματογράφος.
ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ ΑΡΕΤΗ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έκανε την πρακτική της άσκηση στο Κέντρο Αρχαίου Δράματος ΔΕΣΜΟΙ. Είναι κάτοχος του διπλώματος Γραμματέας Βοηθός Διοίκησης της ACTA και της Εργασιακής Ψυχολογίας από την TUV Austria. Εργάστηκε ως θεατρολόγος στο θίασο Αβάντι, σε ιδιωτικά σχολεία και θεατρικά εργαστήρια. Συμμετείχε στο πρόγραμμα επιμόρφωσης παιδιών Ρομά του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί ως γραμματέας σε θεατρικούς και εκπαιδευτικούς φορείς. Καθώς επίσης και στον τομέα των πωλήσεων στο ΙΕΚ Ακμή. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Ιταλικά. Έχει πολύ καλή γνώση χρήσης H/Y και είναι εξοικειωμένη με τη χρήση Social Media. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται το θέατρο, ο χορός, η λογοτεχνία και ο εθελοντισμός.
ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΝΑ-ΜΑΡΙΑ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1993. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, Γαλλικά και έχει καλές γνώσεις Ισπανικών. Έχει σπουδάσει για ένα εξάμηνο στο Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου ITIRI - Institut de Traducteurs, d'Interprètes et de Relations Internationales και έχει κάνει δίμηνη πρακτική άσκηση στο Υπουργείο Πολιτισμού στη Διεύθυνση Πολιτιστικών Δράσεων ως επίσημη μεταφράστρια της ιστοσελίδας του Υπουργείου. Γνωρίζει καλή γνώση Η/Υ. Κατά την διάρκεια των σπουδών της έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια και συνέδρια πάνω σε διάφορους κλάδους. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται η ανάγνωση λογοτεχνικών βιβλίων και τα ταξίδια.
ΣΟΥΜΕΛΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1993.Είναι απόφοιτη του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και αρκετά καλά Γερμανικά. Είναι εξοικειωμένη με το διαδίκτυο και τα social media καθώς τα τελευταία χρόνια διαχειρίζεται διάφορες σελίδες , blogs και ασχολείται με το promotion προσώπων και υπηρεσιών κάνοντας τα πρώτα της βήματα στο digital marketing. Ο εθελοντισμός αποτελεί μία από τις ασχολίες της έχοντας πραγματοποιήσει δραστηριότητες στο δυναμικό της AIESEC Greece κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Έχει παρακολουθήσει ποικίλα σεμινάρια και έχει εκπονήσει εργασίες που αφορούν το Management , τη Στρατηγική και το Δίκαιο. Ιδιαίτερη προτίμηση έχει επιδείξει κυρίως για το Δίκαιο της Θάλασσας και το νομικό του πλαίσιο ανάμεσα σε διαπλεκόμενες χώρες με ιδιαίτερη βάση τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας. Μετά την ολοκλήρωση των προπτυχιακών της σπουδών εργάστηκε για ένα χρόνο ως υπεύθυνη προσωπικού και δημοσίων σχέσεων στην εταιρεία ‘’Great Escape-intelligent entertainment’’(escape room), όπου παράλληλα μία από τις κύριες αρμοδιότητές της αποτελούσε η προώθηση της επίσημης σελίδας της επιχείρησης. Στα κύρια ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται το τραγούδι και η μουσική, ο αθλητισμός (tae kwon do) και τη ταξίδια.
ΤΑΝΟΥΤΣΙ ΕΝΙΟ:
Γεννήθηκε το 1991. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής και Μ.Μ.Ε. του Α.Τ.Ε.Ι Πατρών. Έχει εκπονήσει πτυχιακή εργασία με θέμα: Web Marketing-Σύνδεση των κοινωνικών δικτύων (social media) σχετικά με ένα e-shop. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με θέμα το LinkedIn Workshop, Logistics Conferences "Logic 2016", e-Bussiness World & Social Media World. Έχει εργαστεί ως αρθρογράφος εθελοντικά στο writeandseek.blogspot.gr, στο Europalso ως υπεύθυνος σεμιναρίων εκπαίδευσης, στην Cosmote στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και διαθέτει γνώσεις στο τομέα της γραφιστικής και έχει πολύ καλή γνώση όσο αφορά τους Η/Υ. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την κολύμβηση και παρακολουθεί κινηματογραφικές προβολές.
ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ:
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1991.Είναι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικών Επιστημών, της Νομικής Σχολής, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και έχει καλές γνώσεις γαλλικών καθώς και ηλεκτρονικών υπολογιστών. Έχει εργαστεί στο οικονομικό τμήμα των οικογενειακών επιχειρήσεών της, που εξειδικεύεται στην αρτοβιομηχανία και την εστίαση. Επιπλέον, εργάστηκε στο τμήμα μάρκετινγκ και επικοινωνίας σε εταιρία τεχνητών μελών και ιατρικών ειδών. Παράλληλα υπήρξε ενεργό μέλος διάφορων φιλανθρωπικών οργανώσεων. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τον αθλητισμό και τα βιβλία. Τέλος,τα ενδιαφέροντά της είναι, το θέατρο, η μουσική και τα ταξίδια.
ΧΡΟΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής του παρακολούθησε σειρά μαθημάτων γύρω από το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση. Είναι κάτοχος πτυχίου ECDL στους Η/Υ, επιπέδου core και advanced στο Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Access). Έχει εργαστεί στον τομέα της ειδησεογραφίας, τόσο στον έντυπο όσο και στον ηλεκτρονικό τύπο. Υπήρξε αρθρογράφος σε περιοδικό του εκδοτικού οίκου direction Α.Ε., στην εφημερίδα "Η Ελλάδα Αύριο" και στην ιστοσελίδα πολιτιστικού περιεχομένου monopoli.gr. Ήταν επίσης συνιδρυτής και αρχισυντάκτης του ηλεκτρονικού περιοδικού ποικίλης ύλης, kanarini.gr. Έχει εργαστεί για αρκετό καιρό ως βοηθός-τεχνικός φαρμακείου. Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά καθώς είναι κάτοχος του Michigan Proficiency. Επιπλέον, γνωρίζει Γαλλικά και Ιταλικά. Στα ενδιαφέροντά του συμπεριλαμβάνονται ο κινηματογράφος, οι εικαστικές τέχνες, η μουσική, η τηλεόραση, το θέατρο, τα ταξίδια και η λογοτεχνία.
Home Page  Ενεργοί  Προφίλ  Μεταπτυχιακοί Φοιτητές Διδακτικού Έτους 2016-2017