ΑρχικήΣύνδεσμοιΕπικοινωνίαΟδικός ΧάρτηςΧάρτης

Μεταπτυχιακοί Φοιτητές Διδακτικού Έτους 2015-2016

ΑΒΡΑΤΟΓΛΟΥ ΑΛΚΗΣΤΙΣ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989. Είναι απόφοιτη του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει βασικές γνώσεις Γαλλικών. Έχει παρακολουθήσει το e-learning πρόγραμμα Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών έκανε μεταφράσεις επιστημονικών άρθρων ως εξωτερικός συνεργάτης στην Ένωση Ελλήνων Φυσικών, καθώς επίσης εργάστηκε σε γραμματειακές θέσεις στο τουριστικό τομέα. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της έκανε πρακτική άσκηση στην Εταιρία Πολιτισμού Σύνθεση, στο Χώρο Τέχνης και Δράσης Βρυσάκι, και συμμετείχε ως βοηθός οργάνωσης και εκτέλεσης παραγωγής στο ATHENS FRINGE LIVE 2014. Επιπλέον εργάστηκε ως Administrative Assistant στον Φροντιστηριακό Όμιλο Πουκαμισά και στη Διαφημιστική Εταιρεία attp. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία παρέχοντας φωτογραφική κάλυψη σε εκδηλώσεις. Κύρια ενδιαφέροντά της αποτελούν η μουσική, το θέατρο, ο κινηματογράφος και η μαγειρική.
ΑΛΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ:
Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1993. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών. Η πτυχιακή του εργασία είχε θέμα «Ηγεσία, Συναισθηματική Νοημοσύνη και Συμβουλευτική των νέων επιχειρηματιών». Κατά τη διάρκεια των σπουδών του έχει εκπονήσει πλήθος εργασιών σχετικές με το digital marketing, την οργανωσιακή συμπεριφορά, την διοργάνωση εκδηλώσεων, κ.α. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής του πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία στο τμήμα των Logistics αναλαμβάνοντας ομαδικά και ατομικά projects. Έχει παρακολουθήσει με επιτυχία διαδικτυακά μαθήματα σχετικά με τις Λειτουργίες του Μάνατζμεντ και την ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών στα Πανεπιστήμια του Maryland και της Pennsylvania αντίστοιχα. Είναι συνιδρυτής του TEDxPatras, μέλος του παγκόσμιου οργανισμού TED. Έχει απασχοληθεί σε διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς ως ραδιοφωνικός παραγωγός, σε πλήθος εκδηλώσεων ως υπεύθυνος και ως εθελοντής, σε ενημερωτικά sites ως συντάκτης και έχει αναλάβει καμπάνιες Επικοινωνίας και Social Media για διάφορα projects και εκδηλώσεις. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και πολύ καλά Γαλλικά. Έχει άριστη σχέση με τους Η/Υ και το διαδίκτυο. Αγαπάει την μουσική ενώ στα ενδιαφέροντά του συγκαταλέγονται επίσης, το θέατρο, ο κινηματογράφος και ο εθελοντισμός.
ΑΜΠΑΤΖΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΑΓΓΕΛΙΚΗ:
Γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής το 1990. Είναι απόφοιτη του τμήματος Νομικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και γαλλικά και έχει βασικές γνώσεις ιαπωνικών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της ήταν μέλος του Εργαστηρίου Εγκληματολογικών Επιστημών και συμμετείχε στο πρόγραμμα Erasmus, όπου έζησε επί ένα χρόνο στο Στρασβούργο της Γαλλίας και φοίτησε στην Faculte’ de Droit, de Sciences Politiques et de Gestion. Έπειτα εργάστηκε σε επίπεδο πρακτικής στη Fame Holistic Communications και στην ΕΡΤ για την προετοιμασία του Τηλεμαραθωνίου της Unicef, ενώ παράλληλα ήταν συντακτικό μέλος του φοιτητικού περιοδικού Το Καλειδοσκόπιο. Στη συνέχεια πραγματοποίησε τη δικηγορική της άσκηση στην Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ), στην Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ). Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια εγκληματολογικού περιεχομένου και έχει βοηθήσει στη διοργάνωση ημερίδων ανθρωπιστικού χαρακτήρα. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται τα ταξίδια, ο κινηματογράφος, η σκιτσογραφία και η ανάγνωση λογοτεχνικών βιβλίων.
ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΥΔΙΑ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και Γερμανικά. Έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά προγράμματα ψυχολογίας, εκπονεί το Πρόγραμμα Πιστοποιημένης Κατάρτισης στη Συμβουλευτική Ψυχολογία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, διάρκειας ενός έτους, έχει συμμετάσχει σε Βιωματικά Εργαστήρια με θέμα σχετικό με την Διαχείρηση του Άγχους (Stress Management) από το Κέντρο Ψυχοθεραπείας Ατόμου και Οικογένειας και στο σεμινάριο «Επαγγελματικά Δικαιώματα των Κοινωνιολόγων και οι προεκτάσεις τους στην Αγορά». Στο πλαίσιο των σπουδών της έχει εκπονήσει εργασίες με αντικείμενα την φιλοσοφική και λογοτεχνική προέκταση σύγχρονων εκπροσώπων της ευρωπαϊκής διανόησης ( Σάρτρ, Μπέκετ, Φεγεράμπεν). Τα ενδιαφέροντα της εστιάζονται στην μελέτη του κλασσικού τραγουδιού , της ορχηστρικής τέχνης και της θεατρικής παιδείας.
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΑΠΗ:
Γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής το 1993. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, πολύ καλά Γερμανικά και κατέχει βασικές γνώσεις στην Ισπανική γλώσσα. Έχει πολύ καλή γνώση Η/Υ (Microsoft Office, Διαδίκτυο και του στατιστικού προγράμματος SPSS). Κατά τη διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε στο πρόγραμμα δια βίου μάθησης Erasmus, όπου και φοίτησα για έξι μήνες, στο ‘Hamburg University of Applied Sciences’ στο Αμβούργο της Γερμανίας. Επίσης, πραγματοποίησε την πρακτική άσκησή της στην εταιρεία Διαδικτυακού και Γενικού Εμπορίου Τροφίμων και Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών, Yoleni’s Mediterranean Food and Taste, έχοντας ως αντικείμενο την υποστήριξη δράσεων Μάρκετινγκ, καθώς και στο Γυμνάσιο Καλλίπολης Πειραιά, όπου και πραγματοποίησε την πρακτική της στη διδακτική. Περιστασιακά, τα καλοκαίρια εργαζόταν ως βοηθός σε λογιστικό – φοροτεχνικό γραφείο με ημιαπασχόληση. Είναι εγγεγραμμένο μέλος στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος. Τέλος, έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια και ημερίδες, σχετικά με κοινωνικά θέματα και σπουδές ή εύρεση εργασίας στο εξωτερικό. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται τα ταξίδια, το θέατρο, ο κινηματογράφος, το διάβασμα λογοτεχνικών βιβλίων, καθώς και η ερασιτεχνική φωτογραφία.
ΒΑΡΒΑΡΗΓΟΥ ΜΕΡΟΠΗ:
Γεννήθηκε το 1992 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της ήταν μέλος του άτυπου ερευνητικού δικτύου για το Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο. Επιπρόσθετα, στα πλαίσια πρακτικής άσκησης εργάστηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών στο Τμήμα «Επισήμων Επισκέψεων και Φιλοφρονήσεων» της Διεύθυνσης Εθιμοτυπίας με αρμοδιότητες στον τομέα τόσο της οργάνωσης και του σχεδιασμού επίσημων εκδηλώσεων και επισκέψεων, όσο και στον σχεδιασμό της ταξιθεσίας και την προετοιμασία επίσημων γευμάτων. Παράλληλα απασχολήθηκε επικουρικά στην επιχείρηση που διατηρεί η οικογένεια της. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, πολύ καλά Γερμανικά και διαθέτει πιστοποιημένες γνώσεις του Microsoft Office και του Διαδικτύου καθώς είναι κάτοχος του ECDL Core. Ο αθλητισμός, τα ταξίδια και το θέατρο είναι μερικά από τα ενδιαφέροντά της.
ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ:
Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1992. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας του Α.Ε.Ι Πειραιά Τ.Τ, κατέχοντας προπτυχιακή υποτροφία από το Ι.Κ.Υ. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, ικανοποιητικά Ισπανικά και είναι κάτοχος διπλώματος ECDL. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του εργάστηκε σε ξενοδοχειακές μονάδες ανά την Ελλάδα και σε τουριστικά γραφεία.Στο πλαίσιο της πρακτικής του άσκησης, απασχολήθηκε στη «The Mastermind Group», εταιρία Δημοσίων Σχέσεων & Διοργάνωσης Συνεδρίων, όπου παρέμεινε και μετά το πέρας της, έχοντας συμμετάσχει στη διεξαγωγή 15 επιστημονικών εκδηλώσεων . Η εκπόνηση της πτυχιακής του εργασίας είχε θέμα «Η Διοργάνωση Συνεδρίων στο πλαίσιο των Δημοσίων Σχέσεων», αποσπώντας το βαθμό 10. Μέσα από την παρακολούθηση πιστοποιημένων σεμιναρίων των Πανεπιστημίων Αιγαίου και Πειραιά και τη συμμετοχή του σε ατομικά και ομαδικά projects , έχει διαμορφώσει επαγγελματικό και ακαδημαϊκό ενδιαφέρον γύρω από την Ολοκληρωμένη Επικοινωνιακή Στρατηγική, το Destination Marketing, το Branding, το Δημιουργικό Διαφήμισης, καθώς και το Event Management. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τον αθλητισμό, τα social media και τη μελέτη βιβλιογραφίας γύρω από την Εμπορική Επικοινωνία.
ΒΟΥΡΤΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ:
Γεννήθηκε στον Χολαργό Αττικής το 1989.Ειναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με το Marketing, το Event Management και τη Διοίκηση. Ακόμη έχει παρακολουθήσει ένα ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εξειδικευμένης επιμόρφωσης (e learning) στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με τίτλο Δημόσιες Σχέσεις και Διοίκησης. Έχει άριστες γνώσεις H/Y και των Social Media, είναι κάτοχος του διπλώματος ECDL core. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και έχει βασικές γνώσεις ισπανικών. Έχει εργαστεί ως Junior Account Manager σε διαφημιστική εταιρία, ενώ έχει συνεργαστεί με πλήθος διαφημιστικών εταιριών στο τομέα προώθησης και πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών. Στα ενδιαφέροντα της συμπεριλαμβάνονται ο αθλητισμός (μέλος ομάδας αντισφαίρισης), το θέατρο (μέλος θεατρικής ομάδας) και τα ταξίδια.
ΓΙΑΓΚΟΥΔΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ:
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1991. Είναι απόφοιτη του τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η πτυχιακή της εργασία είχε σαν θέμα " Το μάνατζμεντ των σημαντικότερων πολιτιστικών οργανισμών της Ελλάδας ", εστιάζοντας στις αλλαγές που επέφερε η οικονομική κρίση σε επίπεδο οργάνωσης και λειτουργίας και στην ανάγκη για καινοτομία. Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στη Διεύθυνση Προβολής και Επικοινωνίας του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εργάστηκε εθελοντικά αλλά και ως συμβασιούχος στα Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης (Γραφείο Τύπου, Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τμήμα Φιλοξενίας). Από το Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι τον Ιούλιο του 2015 εργάστηκε εθελοντικά στην Καμεράτα - Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, ως βοηθός του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Ορχήστρας, όπου και συνεχίζει να εργάζεται ως βοηθός Παραγωγής και Επικοινωνίας. Είναι πτυχιούχος Αρμονίας, ενώ παράλληλα προετοιμάζεται για τις πτυχιακές εξετάσεις στο πιάνο. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και πολύ καλά γαλλικά. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται η μουσική, τα ταξίδια και το τέννις.
ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ:
Γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1991. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της επέλεξε τον τομέα Οικονομικής των Επιχειρήσεων, όπου και ασχολήθηκε με θέματα μάρκετινγκ, διαφήμισης, μάνατζμεντ κ.α. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και έχει πολύ καλές γνώσεις της γαλλικής γλώσσας. Είναι άρτια εκπαιδευμένη στη χρήση Η/Υ και social media. Στο πλαίσιο της πρακτικής της άσκησης εργάστηκε στο διαφημιστικό τμήμα του ομίλου ACL Manifesto – Total Communications Group. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, αλλά και μετά το πέρας αυτών, εργάστηκε κατά διαστήματα σε φαρμακευτική εταιρία, σε εμπορικά καταστήματα καθώς και σε καταστήματα εστίασης. Στα ενδιαφέροντα της μεταξύ άλλων συγκαταλέγονται το θέατρο, ο κινηματογράφος, ο αθλητισμός, το διάβασμα, η κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων, οι καταδύσεις, τα ταξίδια.
ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ:
Γεννήθηκε στη Λιβαδειά Βοιωτίας, το 1993. Είναι απόφοιτη του τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και πολύ καλά Γαλλικά. Είναι εξοικειωμένη με την χρήση Η/Υ και νέων τεχνολογιών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εργάστηκε ερασιτεχνικά σε blogs ποικίλης ύλης, ενώ πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο πρόγραμμα ''Θεσσαλονίκη: Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2015''. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά τόσο με τη Δημοσιογραφία όσο και με το Μάρκετινγκ. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται ο εθελοντισμός και τα ταξίδια και αγαπά τη γυμναστική και τη μαγειρική.
ΔΗΜΟΥΛΑ ΜΑΙΡΗ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ναυτιλιακων Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς (2010-2014) . Έχει εκπονήσει και παρουσιάσει πλήθος ατομικών και ομαδικών εργασιών σχετικά με το Μarketing , τις στρατηγικές ανάπτυξης των επιχειρήσεων, αλλα και τις ανάλυσεις των οικονομικών και λογιστικών τους στοιχείων. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και είναι κάτοχος του πτυχίου Proficiency. Διαθέτει πολύ καλές γνώσεις χειρισμού Η/Υ και προγραμμάτων ΜS Office και έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων που πραγματοποιήθηκαν κυρίως στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται η φωτογραφία, για την οποία έχει παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια, τα ταξίδια και ο κινηματογράφος.
ΔΟΓΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής το 1992. Είναι απόφοιτος της Σχολής Επιστημών Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει βασικές γνώσεις της Γερμανικής. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, στο πλαίσιο της πρακτικής άσκησης, εργάστηκε στη διαφημιστική εταιρία Y&R στο τμήμα client service. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται ο αθλητισμός και ειδικότερα η κολύμβηση, αλλά και η μουσική, ο χορός και τα ταξίδια.
ΕΚΜΕΚΤΣΗ ΑΣΗΜΙΝΑ:
Γεννήθηκε στην Κομοτηνή το 1991. Είναι απόφοιτη του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιά. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Γαλλικά. Διαθέτει πιστοποιημένες γνώσεις του Microsoft Office και του Διαδικτύου. Κατά την διάρκεια τον σπουδών της ασχολήθηκε με ένα μεγάλο αριθμό εργασιών και πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Επίσης έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια σχετικά με το μάρκετινγκ, τα οικονομικά και τα τραπεζικά. Έχει εργαστεί σε επιχειρήσεις στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών και η πρόσφατη επαγγελματική της εμπειρία ήταν σε λογιστικό γραφείο. Στα ενδιαφέροντά της συμπεριλαμβάνονται η μουσική, ο αθλητισμός, τα ταξίδια και η εθελοντική φροντίδα αδέσποτων ζώων.
ΗΛΙΑΔΗ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ ΝΙΟΒΗ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Είναι απόφοιτη του τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (σειρά εισαγωγής: 5η). Πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας στο μικροβιολογικό, αιματολογικό και βιοχημικό εργαστήριο. Επίσης συμμετείχε στο πρόγραμμα διά βίου μάθησης Erasmus, κατά τη διάρκεια του οποίου εκπόνησε τη διπλωματική της εργασία στο τμήμα Βιοχημείας και Μοριακής Βιολογίας του Πανεπιστημίου Universidad Autonoma de Barcelona ( με θέμα: Δομικός και λειτουργικός χαρακτηρισμός της ριβονουκλεάσης 7). Κατά τη διάρκεια των σπουδών της παρουσίασε πολλές ατομικές και ομαδικές εργασίες βιοχημικού περιεχομένου. Παράλληλα με τις σπουδές της παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα φυσικής, χημείας και βιολογίας σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση πώλησης οικιακών σκευών Cook-shop. Έχει παρακολουθήσει ημερίδες σχετικά με την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά πολύ καλά Ισπανικά και Ρωσικά, με των οποίων την εκμάθηση ασχολείται ακόμη. Είναι κάτοχος του πτυχίου ECDL. Κατά τη διάρκεια των μαθητικών της χρόνων διακρίθηκε σε πανελλήνιο διαγωνισμό έκθεσης με θέμα "Γραμματόσημο και φιλοτελισμός". Για τις μαθητικές της επιδόσεις επιβραβεύτηκε με εκπαιδευτικό ταξίδι στη Βιέννη από το Υπουργείο Παιδείας, καθώς συγκαταλέχθηκε στους 300 αριστεύσαντες μαθητές της Ελλάδος κατά την αποφοίτησή της από το Λύκειο. Ήταν αθλήτρια βόλεϊ (Νίκη Βόλου και Α.Ε.Λ), τένις και πολεμικών τεχνών. Έχει συμμετάσχει σε θεατρικές ομάδες και τμήματα παραδοσιακών χορών. Στα ενδιαφέροντά της συμπεριλαμβάνονται ακόμη η συγγραφή και τα ταξίδια.
ΚΑΒΡΟΥΛΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ:
Γεννήθηκε το 1990 στο Μαρούσι Αττικής. Είναι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εκπόνησε πληθώρα ατομικών και ομαδικών εργασιών, καθώς και πτυχιακή εργασία με θέμα: ‘Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων: Παράγοντες Βελτιστοποίησης της Δραστηριότητας του’. Διαθέτει άριστη γνώση της Αγγλικής και πολύ καλή γνώση της Γαλλικής και της Γερμανικής γλώσσας, με την εκμάθηση της οποίας συνεχίζει να ασχολείται. Παράλληλα, έχει πολύ καλές γνώσεις προγραμμάτων H/Y και είναι εξοικειωμένη με τη χρήση Social Media. Μετά την ολοκλήρωση των προπτυχιακών σπουδών της, και έως σήμερα, εργάζεται στο Τμήμα Επικοινωνίας του Αστικού μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης Συγγενικών Δικαιωμάτων Grammo Ερατώ Απόλλων (GEA), ενώ παράλληλα αρθρογραφεί σε website ποικίλης ύλης. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται τα ταξίδια, η λογοτεχνία, το θέατρο και ο κινηματογράφος.
ΚΟΜΗΝΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Γερμανικά. Διαθέτει άριστες γνώσεις Η/Υ και είναι κάτοχος διπλώματος ECDL. Κατά την διάρκεια των σπουδών του εργάστηκε για δύο έτη ως Junior Research Analyst στην εταιρία έρευνας Mindsearch σε ποσοτικές και ποιοτικές έρευνες. Έχει παρακολουθήσει σεμινάριο εξωλεκτικής επικοινωνίας, καθώς επίσης και Διεθνές Φοιτητικό Συνέδριο που αφορούσε την προσομοίωση εργασιών ή θεμάτων συζήτησης διεθνούς σημασίας (Model United Nations). Κύρια ενδιαφέροντα του η μουσική, ο αθλητισμός τα ταξίδια και τα βιβλία.
ΚΟΥΤΣΑΒΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστημών της Θάλασσας της σχολής Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής του συμμετείχε με επιτυχία σε σεμινάρια και ημερίδες σχετικά με το αντικείμενο σπουδών του. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και διαθέτει πολύ καλές γνώσεις, H/Y και προγραμμάτων MS Office. Επιπλέον, την περίοδο των προπτυχιακών σπουδών του εργάστηκε ως προωθητής και επόπτης σε προωθητικές ενέργειες στην εταιρία Powerteam: The field Marketing Company. Στα άμεσα ενδιαφέροντά του συγκαταλέγονται τα ταξίδια, η μουσική (ντράμς) ,ο κινηματογράφος και η γυμναστική.
ΚΥΡΙΑΖΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ:
Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1991, όπου και μεγάλωσε. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με κατεύθυνση Marketing και Επικοινωνία . Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών εκπόνησε ατομικές και ομαδικές εργασίες με αντικείμενο το Marketing και τη Διοίκηση, πάνω στα οποία παρακολούθησε και σειρά σεμιναρίων. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, πολύ καλά Γερμανικά και διαθέτει γνώσεις στη χρήση Η/Υ σε MS Office και Internet. Έχει εργασθεί δύο έτη ως εξωτερικός εκπρόσωπος πωλήσεων σε εταιρεία διαφήμισης και προώθησης υπηρεσιών του οργανισμού APPCO GROUP HELLAS και στη συνέχεια απασχολήθηκε έξι μήνες στο λογιστήριο του ομίλου Πρίνου. Της αρέσουν τα ταξίδια,ο αθλητισμός και οι συναυλίες.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988. Είναι απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΑΤΕΙ Πειραιά. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της πραγματοποίησε πλήθος ατομικών και ομαδικών εργασιών, ενώ η πτυχιακή της εργασία είχε τον τίτλο "Ηλεκτρονικό Περίπτερο" .Στο πλαίσιο της πρακτικής της άσκησης εργάστηκε στην Τράπεζα Πειραιώς ,ενώ παράλληλα με τις σπουδές της εργάστηκε ως ερευνήτρια στην Alternative Research Solutions S.A στη μόνιμη έρευνα του τμήματος Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ως συνεντευξιαστής και αναλυτής βασικών αποτελεσμάτων . Γνωρίζει άριστα Αγγλικά ,πολύ καλά Γαλλικά ,ενώ έχει άριστες γνώσεις στη χρήση Η/Υ και κατέχει πιστοποίηση ECDL /Εχει παρακολουθήσει σεμινάρια που αφορούν τη Διοίκηση Επιχειρήσεων και το Μάρκετινγκ , τη χρήση του Microsoft Dynamics CRM καθώς και τη Διεθνή Τουριστική Αγορά. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται η μουσική και ο κινηματογράφος, η λογοτεχνία ενώ παρακολουθεί σεμινάρια φωτογραφίας.
ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ:
Γεννήθηκε στην Κατερίνη το 1991. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και είναι κάτοχος του διπλώματος ECDL EXPERT. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εκπόνησε πλήθος εργασιών με θέματα το marketing, τη λογιστική κόστους αλλά και την επιχειρηματικότητα. Υπήρξε επίσης εθελόντρια σε Μ.Κ.Ο. με πλούσιο εθελοντικό έργο που αφορούσε στα ανθρώπινα δικαιώματα και στην κοινωνική προσφορά. Εργάστηκε σε διάφορους τομείς όπως στο χώρο της εστίασης, του τουρισμού, των πωλήσεων και της εξυπηρέτησης πελατών. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται η ζωγραφική, τα ταξίδια και ο χορός.
ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΕΥΔΟΞΙΑ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989. Είναι απόφητη του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών της έκανε πρακτική άσκηση στην ΕΟΝΕΠΕ – Πολιτικοί Επιστήμονες Ελλάδος, Οργανισμός με Συμβουλευτική Ιδιότητα στον Ο.Η.Ε. (ECOSOC) .Γνωρίζει άριστα αγγλικά και πολύ καλα ισπανικά και γαλλικά. Είναι κάτοχος του διπλώματος ECDL και έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναριών σχετικών με την άσκηση εσωτερικής πολιτικής. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται ο κινηματογράφος και τα ταξίδια.
ΜΗΤΡΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ:
Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη το 1992, απόφοιτη του Αμερικανικού Κολλεγίου "Ανατολια" της Θεσσαλονίκης και του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, έχει πολύ καλή γνώση χρήσης Η/Υ (ECDL core) και είναι πλήρως εξοικειωμένη με τη χρήση νέων τεχνολογιών και κοινωνικών δικτύων. Έχει εργαστεί σε θέσεις σχετικές με την εξυπηρέτηση πελατών και τις πωλήσεις, σε επιχειρήσεις του βιομηχανικού, του διαφημιστικού και του ασφαλιστικού τομέα, όπως και σε καταστήματα λιανικής. Επίσης, έχει εμπειρία στη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων και συνεδρίων, ενώ έχει υπάρξει χρόνια εθελόντρια σε παγκόσμιο οργανισμό.
ΜΩΡΟΥ ΛΥΔΙΑ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Είναι απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Aγγλικά και πολύ καλά Γαλλικά. Επίσης, διαθέτει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ. Από το πρώτο έτος των σπουδών της εργάστηκε σε τομείς σχετικούς με την Επικοινωνία και τις Δημόσιες σχέσεις. Ασχολήθηκε με θέματα έρευνας αγοράς καθώς και με εντοπισμό στελεχών Marketing. Στα πλαίσια της σχολής της συμμετείχε ως ερευνήτρια στην έρευνα με θέμα: «Η λογική του μέσου σε περίοδο κρίσης». Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, ασχολήθηκε με μαθήματα επιλογής και σεμινάρια που αφορούσαν στο μάρκετινγκ και στη διαφήμιση καθώς και εκπόνησε πλήθος πανεπιστημιακών εργασιών με θέμα την Επικοινωνία. Στα ενδιαφέροντά της συμπεριλαμβάνονται τα ταξίδια, η γυμναστική, το διάβασμα και ο κινηματογράφος.
ΝΟΜΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Είναι απόφοιτη του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και πολύ καλά Γαλλικά. Από το δεύτερο έτος των σπουδών της εργάστηκε σε τομείς σχετικούς με την Επικοινωνία και τις Δημόσιες Σχέσεις. Μεταξύ άλλων έχει εργαστεί στην Eurobank Χρηματιστηριακή, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σχετικά με το marketing και το branding (Wharton Business School) και το management ειδών πολυτελείας και μόδας (University Bocconi). Στα ενδιαφέροντά της συμπεριλαμβάνονται ο κινηματογράφος, το θέατρο, η μουσική και η αρωματοθεραπεία.
ΞΥΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Είναι απόφοιτη του τμήματος Στατιστικής & Αναλογιστικών–Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και Γαλλικά ενώ έχει βασικές γνώσεις της Ιταλικής γλώσσας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια marketing-management, σεμινάριο Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων (HRM) στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π) ενώ έχει Diploma στην Εργασιακή Ψυχολογία (Business Phycology), και είναι κάτοχος διπλώματος ECDL core. Κατά την διάρκεια των σπουδών της πραγματοποίησε την πρακτική της στη στατιστική εταιρία SPSS. Μετά την ολοκλήρωση των προπτυχιακών σπουδών της εργάστηκε στη Δ.Ε.Η, στη συνέχεια στην Ελληνική Ομοσπονδία Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου(ΦΙΛΠΑ) και στην Ελληνική Εταιρία Πετρελαίων Thermofler. Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με την γυμναστική, τα ταξίδια και τη φωτογραφία.
ΠΑΝΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990.Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του έχει εκπονήσει πληθώρα εργασιών, ατομικών και ομαδικών, με θέματα όπως το Μάρκετινγκ Υπηρεσιών και η Συμπεριφορά του Καταναλωτή, ενώ έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια όπως το Μάρκετινγκ στα social Media (Ινστιτουτο Επικοινωνίας). Εχει πιστοποιημένη άριστη γνώση Αγγλικών καθώς και Η/Υ και συγκεκριμένα προγραμμάτων επεξεργασίας ήχου και εικόνας αλλά και του Οffice. Εργάστηκε για ένα τετράμηνο σε γνωστή αθλητική ιστοσελίδα, στα πλαίσια πρακτικής άσκησης του προγράμματος ΕΣΠΑ, ενώ πρόσφατα εκπλήρωσε και τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Στα ενδιαφέροντα του συγκαταλέγονται τα ταξίδια, η μουσική, τα βιντεοπαιχνίδια και ο κινηματογράφος.
ΠΑΠΑΧΑΤΖΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ-ΜΥΡΤΩ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει αποκτήσει δύο Διπλώματα Εξειδίκευσης, («Δημόσιες Σχέσεις & Διοίκηση» και «Marketing & Communication Management»), μέσω του προγράμματος συμπληρωματικής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που χορηγεί το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Γνωρίζει απταίστως Αγγλικά και Γαλλικά. Έχει πολύ καλή γνώση χρήσης Η/Υ (Word, Excel, Internet, Power Point), καθώς και μέσων κοινωνικής δικτύωσης που συμβάλλουν στην προώθηση της εταιρικής ταυτότητας. Στο παρελθόν, έχει αναλάβει επιτυχημένα ποικίλες αρμοδιότητες σχετικές με το marketing ως marketing assistant ή marketing manager. Ενδεικτικά, διετέλεσε υπεύθυνη Διαφήμισης σε εκδοτικό οίκο, καθώς και ανέλαβε εξ ολοκλήρου το σχεδιασμό του επιχειρηματικού πλάνου (σχεδιασμός στρατηγικής marketing) σε μία καινούρια μικρή επιχείρηση (π.χ. δημιουργία επιχειρηματικής ιστοσελίδας, προώθηση επιχείρησης μέσω καναλιών κοινωνικής δικτύωσης και μέσω ΜΜΕ, branding επιχείρησης, κλπ). Στα ενδιαφέροντά της, πέρα από το Marketing και την Επικοινωνία, συγκαταλέγονται τα βιβλία, η γλωσσολογία, ο σχεδιασμός ρούχου, το jogging και τα ταξίδια.
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ-ΑΝΝΑ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988. Είναι απόφοιτη της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά Saint Paul και του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά και χρήση Η/Υ (πιστοποίση ECDL core). Κατά τη διάρκεια των σπουδών της παρείχε υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης σε μικρές εμπορικές επιχειρήσεις, ενώ στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης απασχολήθηκε στα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης Ξενοδοχεία Χανδρής Α.Ε. Στη συνέχεια, εργάστηκε για τρία χρόνια στο εμπορικό τμήμα της διεύθυνσης εξυπηρέτησης οικιακών πελατών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων της ΟΤΕ Α.Ε. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Marketing, Δημοσίων Σχέσεων και Corporate Event Management και από το 2013 συμμετέχει στη διοργάνωση μουσικών συναυλιών για λογαριασμό εταιρίας διοργάνωσης και προβολής καλλιτεχνικών εκδηλώσεων. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται η μουσική, το θέατρο, η λογοτεχνία και ο εθελοντισμός για την προστασία αδέσποτων ζώων.
ΠΟΠΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια της φοίτησης του εκεί παρακολούθησε μαθήματα μάρκετινγκ και διαφήμισης, ενώ εκπόνησε αρκετές ομαδικές - ατομικές εργασίες και παρουσιάσεις σχετικού περιεχομένου. Γνωρίζει άριστα αγγλικά όντας κάτοχος Proficiency. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως υπεύθυνος διαφήμισης, ως συντάκτης πολιτικής, κοινωνικής, πολιτιστικής ύλης, ενώ για μεγάλο διάστημα απασχολήθηκε ως αρχισυντάκτης σε ιστοσελίδα πολιτικοκοινωνικού περιεχομένου. Ενδιαφέροντα του η ενασχόληση με την πολιτική, τη μουσική και τον κινηματογράφο.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989. Είναι απόφοιτος του τμήματος της Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστήμιου, όπου και ειδικεύτηκε στα Oικονομικά. Κατά την διάρκεια των σπουδών του εργάστηκε ως συντάκτης στο περιοδικό chill out . Έχει πάρει μέρος σε επαγγελματικό πρόγραμμα κατάρτισης στο ψηφιακό μάρκετινγκ και έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σχετικά με το Μάρκετινγκ και την Διοίκηση. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του απασχολήθηκε στην εταιρεία Entrust ως βοηθός διευθυντή Μάρκετινγκ στα πλαίσια πρακτικής άσκησης. Έχει ολοκληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει βασικές γνώσεις Γερμανικών. Κατέχει άριστες γνώσεις χειρισμού Η/Υ και είναι κάτοχος διπλώματος ECDL . Στα ενδιαφέροντα του περιλαμβάνονται η φωτογραφία ,το θέατρο και η τοξοβολία.
ΣΩΤΗΡΟΥΔΗ ΑΛΙΚΗ:
Γεννήθηκε στο Wuppertal της Γερμανίας το 1992. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση στο Marketing. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εκπόνησε πλήθος ομαδικών και ατομικών εργασιών, με κύριο αντικείμενο το Marketing γνωστών Brands (π.χ. Chanel, Gucci), την εφαρμογή του Διεθνούς Marketing ανά τις χώρες του κόσμου, τη Συμπεριφορά του Καταναλωτή, αλλά και την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου Business Plan για μια εταιρία. Στο τελευταίο έτος των σπουδών της πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στην πολυεθνική εταιρία Mondelez Hellas SA στο τμήμα Marketing, όπου ανήκε στην ομάδα που διαχειριζόταν τα brands Oreo, Lacta Cakes, Fonzies, BelVita, Tuc και μπισκότα Εργαστήρι Παυλίδης. Στη συνέχεια προσελήφθη στο τμήμα πωλήσεων της συγκεκριμένης εταιρίας, όπου και εργάστηκε ως Sales Assistant για 5 μήνες. Παλαιότερα είχε εργαστεί και για την εταιρία ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε. στο τμήμα Customer Service Controlling. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Γερμανικά. Επίσης, έχει άριστες γνώσεις στη χρήση του MS Office (Word, Excel, PowerPoint) και μεγάλη εξοικείωση με το Διαδίκτυο και ιδιαίτερα με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης. Στα άμεσα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται ο κινηματογράφος, η μουσική, ο αθλητισμός και τα ταξίδια.
ΤΑΛΗΚΡΙΑΔΗ ΜΑΡΙΑ-ΗΛΙΑΝΑ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Είναι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά. Άριστη γνώση και χρήση Η/Υ με επικυρωμένο πιστοποιητικό International Diploma in IT Skills. Κατά τη διάρκεια των σπουδών εκπόνησε ερευνητική εργασία σχετικά με τις καταναλωτικές συνήθειες και το συσχετισμό τους με τις κοινωνικές ομάδες. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με την Πολιτική Επικοινωνία και το Marketing. Από το 2012 έως σήμερα διατηρει εμπορική επιχείρηση η όποια δραστηριοποιείται στην τουριστική περίοδο των θερινών μηνών. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται η μουσική, το θέατρο και τα ταξίδια.
ΤΑΣΟΥΛΑ ΝΙΚΗ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989. Είναι απόφοιτη του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με κατεύθυνση Τεχνολογία Λογισμικού και Ευφυή Συστήματα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εκπόνησε πλήθος ατομικών και ομαδικών εργασιών, ενώ η πτυχακή της εργασία με θέμα «Η επίδραση της δημοσιοποίησης στοιχείων σχετικά με την παραβίαση της ασφάλειας πληροφοριών στις αποδόσεις των μετοχών των εταιριών» βαθμολογήθηκε με άριστα. Έχει άριστες γνώσεις Η/Υ (C#, C++, Java, Prolog, Pascal, HTML, Javascript, CSS , Delphi, SQL server, Microsoft Office). Γνωρίζει άριστα αγγλικά και πολύ καλά ρωσικά, γαλλικά και ισπανικά. Έχει εργαστεί στον τομέα των πωλήσεων, όπου κύριες αρμοδιότητές της ήταν η επικοινωνία με πελάτες του εξωτερικού, η διαχείρηση ηλεκτρονικού καταστήματος, καθώς και η διαχείριση σελίδων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται το πιάνο, τα ταξίδια, η φωτογραφία, η λογοτεχνία και ο κινηματογράφος.
ΤΖΗΛΙΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά την διάρκεια των σπουδών του παρακολούθησε σεμινάρια όσον αφορά το δικτυακό marketing ενώ επίσης εργάστηκε για την IONIOS FINANCIAL στο τμήμα τραπεζικών υπηρεσιών και διαχείρισης δανείων. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και πολύ καλά Γαλλικά καθώς επίσης διαθέτει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ. Στα ενδιαφέροντά του συγκαταλέγονται ο αθλητισμός , η μουσική και τα ταξίδια.
ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990.Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει βασικές γνώσεις Γερμανικών και Γαλλίκων και πολύ καλές γνώσεις χειρισμού Η/Υ.Κατα τη διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε στο πρόγραμμα δια βίου μάθησης Erasmus κατα τη διάρκεια του οποίου φοίτησε στο HEC Management School – University of Liège στο Βέλγιο.Εργάστησε σαν εξωτερικός συνεργάτης στον ΣΕΦΑΑ (Σύνδεσμος Ελλήνων Φυτωριούχων Αντιφυλλοξηρικής Αμπέλου) και στα Φυτώρια Μελετίου. Έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.Στα ενδιαφέροντά του συγκαταλέγονται τα ταξίδια, η μουσική και ο κινηματογράφος.
ΤΣΙΑΒΟΥ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ:
Γεννήθηκε το 1988. Είναι απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ανωτάτου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος του Ηρακλείου Κρήτης. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και επαρκώς Γερμανικά. Διαθέτει άριστη και πιστοποιημένη γνώση Η/Υ (ECDL Microsoft Certified Application Specialist) καθώς και προγραμμάτων (Adobe Photoshop CS6, Adobe Reader 11, Internet Explorer κα.). Κατά την διάρκεια των σπουδών της εκπόνησε εργασίες ομαδικές και ατομικές σχετικά με χρηματοοικονομικές αναλύσεις εταιρειών και κλάδων αυτών, παρακολούθησε εξ’ αποστάσεως σεμινάριο με θέμα «Managing Fashion and Luxury products» από το Πανεπιστήμιο SDA Bocconi (School of Management) της Ιταλίας. Επίσης πραγματοποίησε την Πρακτική της Άσκηση στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα στο τμήμα χορηγήσεων στο υποκατάστημα των Αθηνών. Από το 2012 εργάστηκε στους τομείς Εμπορίας και Εξυπηρέτησης στην Project Solutions A.E. και σε οικογενειακή επιχείρηση ως υπεύθυνη επιχείρησης (προώθηση προϊόντων/μισθοδοσία υπαλλήλων/διενέργεια εισπράξεων και πληρωμών/εξυπηρέτηση πελατών). Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται ο αθλητισμός, τα ταξίδια και τα βιβλία.
ΦΑΚΩΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με κατεύθυνση την Πολιτική Επιστήμη. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Γαλλικά. Διαθέτει πολύ καλές γνώσεις χειρισμού Η/Υ (Microsoft Office, Διαδίκτυο). Έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό σεμιναρίων και συνεδρίων σχετικά με θέματα Διεθνών Σχέσεων, Εσωτερικής και Εξωτερικής Πολιτικής αλλά και Διπλωματίας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, εκπόνησε πλήθος ατομικών και ομαδικών εργασιών πολιτικού και οικονομικού περιεχομένου καθώς και Διεθνών Σχέσεων. Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, εργάστηκε στην εταιρεία παραγωγής και διακίνησης παραφαρμακευτικών προϊόντων Medisei. Ανάμεσα στα ενδιαφέροντα του συγκαταλέγονται ο αθλητισμός, ο κινηματογράφος και τα ταξίδια.
ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ ΖΩΗ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992. Είναι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το δεύτερο έτος των σπουδών της έγινε μέλος του οργανισμού SAFIA ( Students Association For International Affairs) , ο οποίος διοργανώνει κάθε χρόνο το Πανελλήνιο Κοινοβούλιο Νέων, στο οποίο συμμετείχε για δύο χρόνια. Παράλληλα με τις σπουδές της, έκανε την πρακτική της άσκηση στην εταιρία V+O Communication, στο τμήμα Financial Transactions and Corporate Communications , όπου εργάστηκε για μεγάλες εταιρίες όπως η Google, η Coca-Cola 3E και η Aegean Airlines. Με το τέλος των σπουδών της, εργάστηκε στη Run Communications , ως Account Executive. Διαθέτει άριστη γνώση της Αγγλικής και καλή γνώση της Ισπανικής γλώσσας, με την εκμάθηση της οποίας συνεχίζει να ασχολείται , ενώ διαθέτει και καλές γνώσεις Η/Υ . Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται τα ταξίδια, η μουσική και ο κινηματογράφος.
ΧΑΪΔΕΜΕΝΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ:
Γεννήθηκε στα Χανιά Κρήτης το 1988. Είναι απόφοιτη του τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει εργαστεί, σε εταιρεία κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων με τη μορφή πρακτικής άσκησης, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων στο τμήμα των ανώνυμων εταιρειών καθώς και σε θέση γραμματειακής υποστήριξης σε ακτινολογικό κέντρο. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Γερμανικά. Έχει άριστες γνώσεις Υπολογιστών καθώς και γνώσεις προγραμματισμού (Java, C, HTML, CSS, PHP, SQL, κα) λόγω των σπουδών της στο πολυτεχνείο. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με θέμα την κατασκευή ιστοσελίδων και το διαδικτυακό Marketing. Είναι κάτοχος του διπλώματος GMAT. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγεται το βόλεϊ, ο κινηματογράφος, το θέατρο καθώς και τα ταξίδια πολιτιστικού ενδιαφέροντος.
Home Page  Ενεργοί  Προφίλ  Μεταπτυχιακοί Φοιτητές Διδακτικού Έτους 2015-2016