ΑρχικήΣύνδεσμοιΕπικοινωνίαΟδικός ΧάρτηςΧάρτης

Μεταπτυχιακοί Φοιτητές Διδακτικού Έτους 2017-2018


ΑΝΑΝΙΑΔΗ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ:
Γεννήθηκε στο Βόλο το 1994. Είναι απόφητη του τμήματος Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Γνωρίζει άριστα αγγλικά (με πιστοποίηση ESB Proficiency, Cambridge Lower, Advanced Κρατικό) και ισπανικά. Είναι απόλυτα εξοικειωμένη με τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και είναι κάτοχος του πτυχίου Microsoft Office Specialist (Word, Power Point, Excel, Outlook, Access.) Έχει λάβει μέρος σε σεμινάρια ορισμένα εκ των οποίων είναι το "Σύγχρονες Τεχνικές Πωλήσεων – Εφαρμογές Marketing". Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών της και μετά εργαζόταν ως ιδιωτική υπάλληλος σε οικογενειακή επιχείρηση. Στα ενδιαφέροντα της περιλαμβάνονται ο εθελοντισμός, η φωτογραφία, η μουσική, ο κινηματογράφος, το θέατρο, τα ταξίδια.
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΜΑΡΙΑ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1993. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και έχει βασικές γνώσεις στα γερμανικά. Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στον εκπαιδευτικό όμιλο Face to Face ως marketing assistant. Έλαβε το Certificate in Digital Marketing by Grow Greek Tourism Online από την Google καθώς και πιστοποιητικά εξειδικευμένης παρακολούθησης των e-learning προγραμμάτων Digital Marketing και Marketing και Branding του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει άριστες γνώσεις Η/Υ και κατέχει δίπλωμα ECDL. Διαθέτει πιστοποιήσεις στη χρήση λογισμικών σχεδίασης, επεξεργασίας φωτογραφίας και βίντεο (Illustrator, Photoshop, After Effects) καθώς και στη δημιουργία ιστοσελίδων (Wordpress, Joomla, Dreamweaver, Drupal, HTML/CSS/Javascript). Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται το διάβασμα, η γυμναστική, το θέατρο και ο κινηματογράφος.
ΒΛΑΣΤΑΡΗ ΙΩΑΝΝΑ:
Γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής το 1994. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος τόσο αριστείων επίδοσης όσο και Υποτροφίας από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.) για την εισαγωγή της στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της πραγματοποίησε πληθώρα εργασιών σχετικά με τη Συμπεριφορά Καταναλωτή, τη Λογιστική, τη Διαφήμιση, το Business Plan, το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, τη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, το Marketing κλπ και συμμετείχε σε συνέδριο που διοργάνωσε στα αγγλικά η ίδια με άλλους συμφοιτητές της στο μάθημα «Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων». Έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλά σεμινάρια, επισκέψεις και business days στις παρακάτω επιχειρήσεις (ενδεικτικά): Unilever, Πλαίσιο Computers, Pepsico Tasty Foods, Wind Hellas, Septona, Apivita, Media Strom, ΟΤΕ-Cosmote, EY, ΤΙΤΑΝ και AXA Ασφαλιστική. Επίσης, πραγματοποίησε τη δίμηνη πρακτική άσκησή της στην πολυεθνική εταιρεία INDITEX-Zara Hellas στο τμήμα διαχείρισης διαθεσίμων (Treasury Department) όπου συνέχισε περιστασιακά να απασχολείται για περίπου άλλο ένα εξάμηνο. Το ίδιο χρονικό διάστημα εργάστηκε επιπλέον ως Direct Sales Representative στην εταιρεία Πλαίσιο Computers και ως δασκάλα παράδοσης ιδιαίτερων μαθημάτων Ν. Γλώσσας και Αγγλικών σε παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου. Εθελοντικά, ήταν μέλος της AIESEC Πα.Πει και Υπεύθυνη Ταμείου πρωινής βάρδιας στο Σύλλογο «Άλμα Ζωής» και στο Race for the cure 2017 για τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency) και Γαλλικά (Delf B2) ενώ παράλληλα διαθέτει πιστοποιημένη γνώση χειρισμού Η/Υ και του συστήματος MS Dynamic Navision. Στα ενδιαφέροντά της συμπεριλαμβάνονται τα βιβλία, ο χορός, το θέατρο και η κολύμβηση.
ΒΛΑΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1993.Είναι απόφοιτος του τμήματος πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς με κατεύθυνση την τεχνολογία λογισμικού.Γνωρίζει άριστα αγγλικά κάτοχος διπλώματος proficiency ενώ και λόγο του αντικειμένου των σπουδών του έχει άριστες γνώσεις υπολογιστών(Μicrosoft Windows,Microsoft Office,Visual studio,MySQL) καθώς και γνώσεις προγραμματισμού(C#,C++,Java,Visual Basic,Html,Prolog).Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με το digital marketing και την νεανική επιχειρηματικότητα στο πανεπιστήμιο Πειραιώς.Κατά την διάρκεια των σπουδών του αλλά και μετέπειτα έχει εργαστεί σε διάφορους τομείς εργασίας όπως σε διαφημιστικές εταιρείες στο χώρο της προώθησης προϊόντων,στο χώρο της εστίασης καθώς και σαν προπονητής ποδοσφαίρου σε ακαδημίες .Στα ενδιαφέροντα του συγκαταλέγονται το ποδόσφαιρο,ο αθλητισμός,τα ταξίδια,η φωτογραφία και η ενασχόληση με τα social media.
ΒΟΥΤΣΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994. Είναι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Κατά της διάρκεια της φοίτησής της, διεξήγαγε πτυχιακή εργασία με θέμα «Γυναίκες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο: 1996-2015». Μιλάει άπταιστα την αγγλική γλώσσα, ενώ έχει και πολύ καλές γνώσεις της Γαλλικής. Διαθέτει άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ και είναι κάτοχος διπλώματος ECDL (Word, Internet Explorer & Outlook, PowerPoint, Excel). Κατά την διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών, παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων σχετικά με την διαφήμιση, την οργάνωση και διοίκηση πωλήσεων. Από τον Μάρτιο του 2017 έως και σήμερα εργάζεται σε εταιρεία, στον τομέα της προώθησης προϊόντων συμπληρωματικής σίτισης. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται η ανάγνωση λογοτεχνικών βιβλίων, το θέατρο και η αντισφαίριση.
ΓΚΙΟΛΙΑ ΑΡΙΑΝΝΑ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1993. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (με πιστοποίηση IELTS ). Είναι απόλυτα εξοικειωμένη με τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και διαθέτει βασικές έννοιες και γνώσεις της πληροφορικής έχοντας παρακολουθήσει μαθήματα ενοτήτων του ΕCDL και έχοντας κάνει χρήση των εργαλείων Microsoft Office (Word,excel και PowerPoint) καθώς και προγραμμάτων επεξεργασίας γραφικών (adobe illustrator , Photoshop). Έχει λάβει μέρος σε σεμινάρια ορισμένα εκ των οποίων είναι τα εξής 1. “Η νεανική επιχειρηματικότητα στο μονοπάτι της οικονομικής ύφεσης”. 2. “Προοπτικές του project management στο real estate”. 3. “Ε-learning και webinars”. 4. “White minds(marketing and media)”. 5. “Διεθνής επιχειρήσεις”. 6. “Case studies in international business and corporate governance”. Κατά την διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών της εργαζόταν ως ιδιωτική υπάλληλος καθώς και ως υπάλληλος του τμήματος προμηθειών του Δήμου Νέας Σμύρνης. Στα ενδιαφέροντα της περιλαμβάνονται η, η μουσική, ο κλασσικός χορός και το τέννις.
ΔΕΛΗΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990, αλλά μεγάλωσε στο Μεσολόγγι. Είναι απόφοιτη του τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο των προπτυχιακών σπουδών της παρακολούθησε αρκετά μαθήματα σχετικά με το Μάρκετινγκ και τις Δημόσιες Σχέσεις, ενώ ήρθε σε άμεση επαφή με τον χώρο της διαφήμισης, κατά την διάρκεια της πρακτικής της άσκησης στην διαφημιστική εταιρεία «ORANGE». Έχει εργαστεί ως ωρομίσθια εκπαιδεύτρια στο Δ.Ι.Ε.Κ. Μεσολογγίου στην ειδικότητα «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡ», καθώς και ως αρθογράφος στην εβδομαδιαία εφημερίδα Αιτωλοακαρνανίας «ΑΙΧΜΗ», όπου ανέλαβε την δημοσιογραφική κάλυψη εκδηλώσεων πολιτιστικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, καθώς και θεμάτων που άπτονταν της τοπικής επικαιρότητας. Έχει διατελέσει υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου, όπου μεταξύ άλλων επωμίστηκε την ευθύνη σύνταξης των Δελτίων Τύπου και επαφής με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, φροντίζοντας για την δημιουργία ευνοϊκής εικόνας και γενικότερα την περεταίρω προβολή του εν λόγω φορέα. Είναι απόλυτα εξοικειωμένη με τη χρήση Η/Υ και τα Social Media, ενώ γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά και καλά Γερμανικά. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται η ζωγραφική και ο κινηματογράφος.
ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΟΦΙΑ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Είναι απόφοιτος της Νομικής σχολής Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων και διαλέξεων σχετικά με τους τομείς της Εγκληματολογίας και Ψυχολογίας, όπως: Δικαστική Ψυχολογία, Δικαστική Γραφολογία, Ψυχαναλυτική εξέταση κατά συρροή εγκληματιών και εγκλημάτων πάθους, ενώ ταυτόχρονα υπήρξε εθελόντρια σε παροχή νομικών συμβουλών σε ανηλίκους. Εθελοντικά έχει συμμετάσχει και στο πρόγραμμα EXPO MILANO ΤΟ 2015, όπου υπήρξε Ambassador της ΕΕ, και στο πρόγραμμα WUDC στη Θεσσαλονίκη το 2016 (παγκόσμιο πρωτάθλημα ρητορείας). Συμμετείχε και στο πρόγραμμα Erasmus, όπου παρακολούθησε ένα εκπαιδευτικό εξάμηνο στη Χιρόνα της Ισπανίας, και σε πρόγραμμα του Erasmus plus στη Γερμανία. Παράλληλα, ήταν μέλος της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας του Πανεπιστημίου Αθηνών για 3 χρόνια και συμμετείχε σε παραστάσεις. Μιλάει άπταιστα αγγλικά και ισπανικά, έχει καλές γνώσεις γαλλικών και βασικές γνώσεις ιταλικών. Μετά την απόκτηση του πτυχίου της, πραγματοποίησε την δικηγορική της άσκηση σε δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα αρχικά και στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους στη συνέχεια, ενώ το Σεπτέμβρη του 2017 απέκτησε και τη δικηγορική άδεια έπειτα από εξετάσεις. Ταυτόχρονα, απασχολείται ως αρθρογράφος μόδας σε έντυπα και online περιοδικά, και όντας η μόδα το κύριο ενδιαφέρον της, συμμετέχει σε fashion shows και showrooms όπου δειγματίζει και προωθεί προϊόντα ένδυσης. Έχει πολύ καλή γνώση H/Y και Wordpress platform, καθώς επίσης έχει πραγματοποιήσει σεμινάρια SEO Search Engine Optimization. Ανάμεσα στα υπόλοιπα χόμπι της συγκαταλέγονται το διάβασμα, τα ταξίδια, ο χορός, η μουσική και η εκμάθηση ξένων γλωσσών.
ΚΑΒΕΝΤΖΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994. Είναι απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της παρακολούθησε, μεταξύ άλλων, μαθήματα σχετικά με τη διαφημιστική επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις. Έχει εκπονήσει πληθώρα ακαδημαϊκών εργασιών στον τομέα της επικοινωνίας, των δημοσίων σχέσεων και της λειτουργίας των Μέσων, καθώς και δύο έρευνες, monitoring in media και εθνογραφική έρευνα ακροατηρίων. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και γερμανικά και κατέχει άριστη γνώση χρήσης Η/Υ. Διαθέτει, επίσης, γνώση των προγραμμάτων SPSS και Adobe Photoshop. Έχει εργασθεί στον τομέα της προώθησης και πώλησης καλλυντικών προϊόντων. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται ο κινηματογράφος, το διάβασμα, η γυμναστική και τα ταξίδια.
ΚΑΛΠΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ:
Γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής το 1994. Είναι απόφοιτη του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό πτυχίου 7,64. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά με πιστοποίηση Lower (B2) και Proficiency (C2) του Πανεπιστημίου του Michigan, καθώς και βασικές γνώσεις Η/Υ. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της πραγματοποίησε εξάμηνη πρακτική άσκηση στην Ομάδα Θεάτρου "ΝΟΗΤΗ ΓΡΑΜΜΗ" στο Τμήμα Μάρκετινγκ και Οργάνωσης Παραγωγής. Επιπλέον πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στην εταιρεία "SOURCEiT Integrated Corporate Services" στο Τμήμα Μάρκετινγκ και Ψηφιακής Προώθησης (Digital Marketing). Αγαπάει πολύ το τραγούδι και κατέχει Πτυχίο Σύγχρονου Τραγουδίού - Μονωδίας από το Τονικό Ωδείο Παλλήνης. Έκανε αρκέτα χρόνια χορό (κλασσικό μπαλέτο, σύγχρονο), όπως επίσης και Πετοσφαίρηση (Volley) στις ομάδες Α.Ο.Παλλήνης και Γ.Α.Σ. Χολαργού. Της αρέσει το θέατρο, τα ταξίδια, ο κινηματογράφος και η μαγειρική.
ΚΑΡΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΕΜΜΕ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας (Proficiency Cambridge & Michigan). Είναι απόλυτα εξοικειωμένος με τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, ενώ γνωρίζει τα προγράμματα InDesign και SPSS, έχοντας λάβει μέρος σε σχετικά σεμινάρια των προπτυχιακών σπουδών του. Κατά την διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών του εργάστηκε στο Γραφείο Τύπου της Βουλής των Ελλήνων, καθώς και ως αρθρογράφος στο αθλητικό site gazzetta.gr (πρακτική άσκηση). Στα ενδιαφέροντα του περιλαμβάνονται η μουσική, ο αθλητισμός και τα ταξίδια.
ΚΕΦΑΛΑ ΕΛΕΝΗ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. ΕίΝαι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κατά τη διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε στο πρόγραμμα ERASMUS στο Montpellier της Γαλλίας. Έχει κάνει πρακτική άσκηση στο τμήμα marketing και PR σε μία διαφημιστική εταιρεία ενώ τώρα είναι συντάκτρια μόδας στην ιστοσελίδα www.savoirville.gr. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κατασκευής κοσμημάτων και πλέον έχει τη δική της συλλογή κοσμημάτων. Γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με τη μόδα, το digital μάρκετινγκ και τα social media. Τον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με τον εθελοντισμό σε αθλητικές (Μαραθώνιος Αθήνας), σε κοινωνικές (Το χαμόγελο του παιδιού) καθώς και σε πολιτιστικές οργανώσεις (Νύχτες Πρεμιέρας). Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται τα ταξίδια και ο αθλητισμός.
ΚΟΥΣΚΟΥΤΗ ΜΑΡΙΑ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Είναι απόφοιτη του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας και κατεύθυνση τα Διεθνή Οικονομικά. Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά (κάτοχος πτυχίου C2 University of Michigan και άδειας διδασκαλίας από το Υπουργείο Παιδείας ) καθώς και γνώσεις Η/Υ και χρήση κοινωνικών δικτυων. Ειναι επίσης ενεργό μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Στο πλαίσιο της πρακτικής άσκησης εργάστηκε ως βοηθός λογιστή και από το 2015 εργάζεται ως υπεύθυνη εισαγωγών-εξαγωγών για την εταιρία ΑΜΒΕ ΙΚΕ . Έχει γνώσεις χειρισμού προγραμμάτων λογιστικής (DATA και PEGASUS). Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έχει συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια σχετικά με την οικονομία και τις επιχειρήσεις όπως το ICIB και επιστημονικές ημερίδες με θέματα marketing και νεανική επιχειρηματικότητα κ.α. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται ο αθλητισμός, ο χορός, η φωτογραφία και τα ταξίδια πολιτιστικού ενδιαφέροντος.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ:
Γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής το 1995. Είναι απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ, της σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πραγματοποίησε εξάμηνη πρακτική στο τελευταίο έτος των σπουδών της, ως υπεύθυνη επικοινωνίας στην technology agency, ClickMedia. Ως αντικείμενο εργασίας είχε την επικοινωνία με δημοσιογράφους για την προώθηση της εικόνας της εταιρείας, την διαχείριση των social media της και τη συγγραφή κειμένων όπως δελτία τύπου. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency of Michigan) και πολύ καλά Γαλλικά και Ιταλικά. Είναι κάτοχος πιστοποιητικού άριστης γνώσης χειρισμού των εργαλείων Microsoft Office του International Diploma in IT skills του Πανεπιστημίου Cambridge( Word, Excel, PowerPoint, Access και Internet) και διαχειρίζεται πολύ καλά προγράμματα επεξεργασίας βίντεο (Filmora, Camtasia, Movie Maker). Κατά τη διάρκεια των σπουδών της παρακολούθησε σεμινάριο στο Pr Management από το kariera.gr training and development centre. Στον ελεύθερό της χρόνο, ασχολείται με τη συγγραφή ποιημάτων και βιβλίων και έχει βραβευτεί με το 1ο βραβείο ποίησης στον διαγωνισμό της Ένωσης Συγγραφέων Λογοτεχνών Ευρώπης το 2010 και το 2011. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται η συγγραφή στίχων τραγουδιών, ο κινηματογράφος, το θέατρο, το αργεντίνικο τάνγκο, η ιππασία, το σχέδιο και τα ταξίδια.
ΚΩΤΣΑΚΗ-ΔΡΑΒΥΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1993. Είναι απόφοιτος του τμήματος «Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στη διάρκεια των σπουδών της εκπόνησε ένα σημαντικό αριθμό εργασιών σχετιζόμενων με την επιχειρηματικότητα, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, με έμφαση στη στρατηγική marketing και την κοινωνική προβολή των εταιρειών: «ΑΒ Βασιλόπουλος: Ρόλος των Social Media στην επανατοποθέτηση», «Mc Donald’s και KFC: Μελέτη της στρατηγικής marketing των εταιρειών για την κινέζικη αγορά», «Jumbo: Business plan για νέο κατάστημα της εταιρείας», «Bosch: Αειφόρος ανάπτυξη της εταιρείας», «Ideal Standard: Ανάλυση της θέσης του γενικού διευθυντή», «Marks & Spencer: ανάλυση λιανικού εμπορίου» και «3E: Ανάλυση λογιστικών καταστάσεων των τελευταίων 5 ετών». Είναι γνώστης της Αγγλική και της Γερμανικής γλώσσας και άριστος χειριστής των Η/Υ (Windows – OS, Microsoft Office, Internet, Social Media). Στη διάρκεια των σπουδών της αλλά και μετά το πέρας αυτών εργάστηκε για δύο (2) περίπου χρόνια στο τμήμα e-commerce της Media Markt Hellas A.E., (διαχείριση online παραγγελιών, reporting, customer service, customer experience μέσω του εταιρικού Facebook). Συμμετείχε σε αξιόλογα workshops και παρακολούθησε σεμινάρια για την αποτελεσματική αξιοποίηση των social media και του digital marketing από τις επιχειρήσεις. Κατέχει το «Diploma in Digital Marketing” του Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας. Τα τελευταία 8 χρόνια παρέχει εθελοντική εργασία στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» για την διοργάνωση του ετήσιου Greece Race for the Cure.Για τον ελεύθερο χρόνο της επιλέγει να ταξιδεύει, να παρακολουθεί θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες και να γυμνάζεται.
ΜΑΝΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ:
Γεννήθηκε στo Μαρούσι Αττικής, το έτος 1994. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης, της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Κρήτης. Γνωρίζει άριστα την Αγγλική γλώσσα και έχει βασικές γνώσεις στη Γαλλική. Επίσης, έχει πολύ καλές γνώσεις στη χρήση Η/Υ και σε εκείνη του Microsoft Office (Word & PowerPoint) και του Διαδικτύου. Στο πλαίσιο των προπτυχιακών του σπουδών, εκπόνησε σειρά εργασιών μεταξύ των οποίων και την πτυχιακή του εργασία με θέμα «Πολιτική και κοινωνική διάσταση της μετανάστευσης στην Ελλάδα». Έχει πραγματοποιήσει Πρακτική Άσκηση, για χρονικό διάστημα τεσσάρων (4) μηνών, στη Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης, σε θέματα επικοινωνίας και ενημέρωσης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε στο Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο του Διεθνούς Φοιτητικού Μοντέλου Ηνωμένων Εθνών της Θεσσαλονίκης (Thessaloniki International Student Model United Nations – ThessISMUN). Παρακολούθησε αξιόλογο αριθμό σεμιναρίων, συνεδρίων, ημερίδων και διαλέξεων με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, ζητήματα σχετικά με την ελληνική Εξωτερική Πολιτική, τις σχέσεις Ευρώπης & Η.Π.Α., τη Γεωπολιτική, Ενεργειακή και Διεθνή Ασφάλεια στη Μέση Ανατολή - Μεσόγειο, τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, καθώς και τις εξελίξεις στην Αγορά Εργασίας και στις Πολιτικές Απασχόλησης, κατά την περίοδο της κρίσης. Τέλος, στα ενδιαφέροντά του συμπεριλαμβάνονται ο αθλητισμός, η μουσική, τα ταξίδια και ο κινηματογράφος.
ΜΠΕΝΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ:
Γεννήθηκε στην Αλβανία το 1993. Είναι απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού , του Παντείου Πανεπιστημίου όπου ακολούθησε τη κατεύθυνση της Διαφήμισης και Δημοσίων σχέσεων. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε μέρος σε ποικίλες εργασίες που ενίσχυσαν το ενδιαφέρον της ως προς τον κλάδο του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας. Συνεργάστηκε με τη Vodafone για τη δημιουργία της διαφημιστικής της καμπάνιας που έτρεξε το 2015, συμμετείχε σε αρθρογραφία στο περιοδικό “Oneman” καθώς και στη δημιουργία και μερική υλοποίηση ενός start-up φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο χώρο της εκπαίδευσης. Παράλληλα με τις σπουδες της, από το Μάιο του 2013 εργάστηκε σε διάφορες εταιρίες προώθησης, σε τηλεφωνικές πωλήσεις καθώς και στην εξυπηρέτηση πελατών. Διαθέτει άριστες γνωσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή και Αγγλικών. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται πολεμικές τέχνες οπως το καράτε , οι Ευρωπαϊκοί χοροί , ο εθελοντισμός, η πεζοπορία και τα ταξίδια.
ΜΠΟΥΜΠΑΡΗ ΑΝΤΩΝΙΑ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά καθώς και πολύ καλά Γαλλικά. Επίσης έχει πολύ καλή γνώση Η/Υ. Κατά τη διάρκεια της φοίτησης της παρακολούθησε τέσσερα σεμινάρια σχετικά με τη συγγραφή λογοτεχνικών έργων καθώς και εξάμηνη πρακτική άσκηση σε σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ασχολήθηκε με τη παράδοση ιδιαίτερων φιλολογικών μαθημάτων σε μαθητές Γυμνασίου,Λυκείου καθώς και σε μαθητές Δημοτικού με μαθησιακές δυσκολίες. Παράλληλα με τη φοίτηση της ήταν υπεύθυνη για τη δημιουργία της εμπορικής ταυτότητας καθώς και για τις ενέργειες επιλογής, προβολής και προώθησης προϊόντων του καταστήματος 'Αύρα', οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας παραδοσιακών προϊόντων μικρών Ελλήνων παραγωγών. Επιπλέον ασχολήθηκε με τη παρακολούθηση και ανάπτυξη του πελατολογίου της εταιρίας, τη διοργάνωση εταιρικών events, με τη τοποθέτηση προϊόντων στο χώρο όπως και με τη καθημερινή καταγραφή των διελεύσεων. Μετά το τέλος των σπουδών της, εργάστηκε ως Σύμβουλος Διαφήμισης (εθελοντική απασχόληση) στη διαφημιστική εταιρία 'Zinan & Gam'στον Πειραιά με κύρια καθήκοντα την ενημέρωση πελατών για το τρόπο προβολής τους μέσω του επαγγελματικού οδηγού 'Αζιμούθιο' καθώς και τουσ τρόπους που μπορούν να διαφημίσουν την επιχείρηση τους μέσα από το διαφημιστικό τμήμα της εταιρίας. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται η συμμετοχή της σε λαογραφικούς, παραδοσιακούς συλλόγους, ο αθλητισμός, τα ταξίδια, η συγγραφή λογοτεχνικών έργων, ο χορός, η συμμετοχή σε φιλοζωϊκές ομάδες, στον Ερυθρό Σταυρό και στη θεατρική ομάδα του Πανεπιστημίου.
ΝΤΟΤΣΕ ΑΛΜΠΑ:
Γεννήθηκε στην Αλβανία το 1992. Είναι απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, Αλβανικά, και έχει πολύ καλή γνώση Η/Υ (Word, Excel, Power Point, Internet) και SPSS. Εργάσθηκε στο τμήμα Συστημάτων Διασφάλισης Ποιότητας αλλά και στο τμήμα Εφοδιαστικής Αλυσίδας, στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σχετικά με το μάρκετινγκ και διαφήμιση στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Κατά την διάρκεια της διπλωματικής της εργασίας, ασχολήθηκε με την αποτελεσματικότητα της έντυπης διαφήμισης μέσω του συστήματος ιχνηλάτησης, eye tracking. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται η φωτογραφία και τα ταξίδια.
ΠΛΑΤΑΝΙΤΗ ΡΑΦΑΗΛΙΑ ΜΑΡΙΝΑ:
Γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής το 1994. Είναι απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου με κατεύθυνση τη Διαφήμιση και τις Δημόσιες Σχέσεις. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Γαλλικά. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, εκπόνησε και παρουσίασε εργασίες βασισμένες σε πραγματικά Project εταιριών, πάντα υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη των καθηγητών της. Μερικές από τις εταιρίες για τις οποίες εκπόνησε Project ήταν η Ogilvy & Mother Greece, Adidas, η Nissan, ενώ συνεργάστηκε και με την 24MEDIA. Κατά την προπτυχιακή περίοδο έλαβε επίσης μέρος στα Young Lions 2016 για το Project ‘’DONATE HAIR DONATE LOVE’’. Αφού τελείωσε τις σπουδές της, η αγάπη της και το ενδιαφέρον της για το Digital Marketing, την οδήγησε στο να εργασθεί ως Account Executive στη Socialab. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής της ανέλαβε την συγγραφή άρθρων για το suit.gr, site με θεματολογία πάνω στο digital marketing. Αγαπά οτιδήποτε έχει να κάνει με τις νέες τεχνολογίες, τα ταξίδια, τη γυμναστική, τον κινηματογράφο και τη μουσική.
ΠΛΟΣΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1993. Είναι απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, με κατεύθυνση τη Διαφήμιση και τις Δημόσιες Σχέσεις. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει βασικές γνώσεις Γαλλικών. Κατέχει άρτια τη χρήση Η/Υ και Social Media. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, εκπόνησε πλήθος ομαδικών και ατομικών εργασιών σχετικά με τη δημιουργία επικοινωνιακής καμπάνιας (Ad&Pr, Media, Digital, Branding, Marketing Plans) για διάφορες εταιρείες (όπως Vodafone CU και Microsoft). Μεταξύ άλλων, έχει λάβει μέρος στον διαγωνισμό της ΕΔΕΕ “Young Lions Competition Greece”, έχει συμμετάσχει σε ειδικό σεμινάριο με θέμα “Crisis Communication: A simulation in the real world and cyberspace” σε συνεργασία με το Copenhagen Business School και έχει παρακολουθήσει εργαστήρια Start-up και Νέας Επιχειρηματικότητας. Επιπλέον, συμμετέχει σε δράσεις της κοινότητας Ethelon, έχει εργαστεί εθελοντικά στα Ermis Awards (Ένωση Εταιρειών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδας) και ήταν μέλος της εθελοντικής ομάδας για τη διοργάνωση του TedxAthens “Edge” 2017. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται ο χορός, η μουσική, ο κινηματογράφος, η φωτογραφία και η διακόσμηση.
ΠΡΑΚΟΥΡΑΣ ΜΑΡΙΟΣ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (με πιστοποίηση IELTS) και διαθέτει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ . Κατά την διάρκεια των σπουδών του έκανε την πρακτική του άσκηση στην ΔΟΥ Αιγάλεω στα τμήματα ΦΠΑ και Εισοδήματος όπως επίσης είχε συνεργαστεί και με διαφημιστική εταιρεία στον χώρο της προώθησης προιόντων και υπηρεσιών. Αφού εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία εγράστηκε δυο χρόνια ως βοηθός λογιστή και ως υπεύθυνος εξυπηρέτησης πελατών σε εταιρεία παραγωγής και διάθεσης συμπληρωμάτων διατροφής. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια λογιστικά-φοροτεχνικά όπως επίσης και σεμινάρια Digital Marketing. Στα ενδιαφέροντα του συγκαταλέγονται η γυμναστική, τα ταξίδια και η μουσική.
ΣΒΙΓΚΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1993. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Κατά την διάρκεια των σπουδών της μετακινήθηκε με το πρόγραμμα Erasmus+ για 6 μήνες στο Università degli Studi di Padova, της Ιταλίας. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, Ιταλικά και πολύ καλά Γαλλικά έχοντας τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις (Proficiency of Michigan, Diploma C1, Delf B2). Είναι κάτοχος πτυχίου ECDL σε Microsoft Office (Excel, Word, Power Point, Access, Internet, Outlook, Windows). Έχει λάβει πιστοποιητικό από το Grow Greek Tourism Online της Google με θέμα «Online Marketing Fundamentals in Tourism». Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στο Innovathens, στη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας με θέματα που αφορούν τη Διοίκηση Έργων (Project Management), την Έρευνα αγοράς Μάρκετινγκ, το Σχεδιασμό Πωλήσεων και το E-commerce. Όσον αφορά την επαγγελματική της εμπειρία, έχει εργαστεί στο χώρο της εστίασης και μέχρι σήμερα εργάζεται στο ταξιδιωτικό πρακτορείο Ginis Vacances S.A. στη διαχείριση του Customer Relationship Management (software: Vtiger) και Google AdWords. Στα κύρια ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται τα ταξίδια, οι ξένες γλώσσες, ο χορός και η γαστρονομία. Τέλος, έχει υπάρξει εθελόντρια στο ESN (Erasmus Student Network).
ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ:
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1993. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση την Οικονομική των Επιχειρήσεων. Γνωρίζει άριστα αγγλικά, πολύ καλά γαλλικά και έχει βασικές γνώσεις γερμανικών. Επιπλέον, έχει λάβει πιστοποίηση χρήσης Η/Υ από το ΑΠΘ. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών, είχε συμμετάσχει στην εκπόνηση πληθώρα εργασιών στα πλαίσια μαθημάτων όπως : Στρατηγικό Μάρκετινγκ,Διαφήμιση,Έρευνα Μάρκετινγκ κ.α. Επιπροσθέτως, επιλέχθηκε το 2014, μετά από γραπτές εξετάσεις , να συμμετάσχει σε εκπαιδευτική εκδρομή στις Βρυξέλλες (Ευρωπαϊκή Επιτροπή). Έχει πάρει μέρος σε αρκετά σεμινάρια, μεταξύ των οποίων : « Περιφερειακή Οικονομική Ανάπτυξη», «Digital Marketing». Το 2015, συμμετείχε στο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης του ΑΠΘ στη θέση της υπεύθυνης Οργάνωσης και Διαχείρισης Γραφείου Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας της Flexice PC και συνέβαλε στο σχεδιασμό του διαφημιστικού φυλλαδίου της εταιρίας. Τον τελευταίο χρόνο ζει στην Αθήνα και ασχολείται με τον κλάδο των πωλήσεων. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται τα ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό,το θέατρο και η εθελοντική αρθρογραφία.
ΤΣΙΑΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ:
Γεννήθηκε το 1991 στη Αθήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά την διάρκεια της φοίτησης της στο πανεπιστήμιο εργάστηκε σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια ως φιλόλογος και ολοκλήρωσε τις σπουδές της κάνοντας πρακτική άσκηση στο Βαρβάκειο λύκειο. Κατέχει άπταιστα την αγγλική γλώσσα και έχει πολύ καλές γνώσεις της γαλλικής και της ισπανικής .Επίσης διαθέτει άριστη γνώση χρήσης Η/Υ και είναι κάτοχος διπλώματος ECDL(7 ενότητες). Παράλληλα με τις σπουδές της παρακολούθησε διετές πρόγραμμα σπουδών Αισθητικής προσώπου, εφαρμογών μακιγιάζ και special effects στο εργαστήρι ελευθέρων σπουδών Freddy make up stage. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων με αντικείμενο την οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων και το marketing .Ενδεικτικά ,το 2016 παρακολούθησε σεμινάριο e-learning στο ΕΚΠΑ με τίτλο Marketing προϊόντων και υπηρεσιών ομορφιάς .Εργάστηκε εθελοντικά στο Χαμόγελο του παιδιού στην Ογκολογική κλινική παίδων «Ελπίς» στο τμήμα δημιουργικής απασχόλησης . Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται τα ταξίδια, η λογοτεχνία, οι χειροποίητες κατασκευές και ο διαγωνιστικός χορός λάτιν.
ΦΛΩΡΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ:
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1993. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει παρακολουθήσει μαθήματα Ισπανικών ενώ είναι κάτοχος διπλώματος ECDL. Κατά την διάρκεια των σπουδών της, παρακολούθησε πολλά σεμινάρια και μαθήματα σχετικά με το μάρκετινγκ και την διαφήμιση ενώ εκπόνησε και παρουσίασε αρκετές εργασίες αντίστοιχου περιεχομένου. Παρακολουθεί τα e-learning προγράμματα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών «Digital Marketing» και «Website και Ενέργειες Marketing για Μικρές Τουριστικές Μονάδες» ενώ είναι πιστοποιημένη Google Partner με την πιστοποίηση AdWords για βίντεο. Κατά την διάρκεια των σπουδών της εργάστηκε στην εταιρεία δημοσκοπήσεων Palmos Analysis στην πραγματοποίηση τηλεφωνικών ερευνών. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται η μουσική, τα ταξίδια, ο κινηματογράφος και ο αθλητισμός.
ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ:
Γεννήθηκε στην Ιεράπετρα Κρήτης το 1989. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση στα Πληροφοριακά Συστήματα & Ασφάλεια καθώς και στην Επιχειρησιακή Έρευνα & Οικονομικά Πληροφορικής. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Michigan Proficiency) και είναι κάτοχος ECDL και Google Adwords Certification. Έχει εργασθεί στην Mentionlytics Ltd του Λονδίνου (Marketing Executive) καθώς και στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (1ο Γραφείο/Στρατολογία) στο πλαίσιο της στρατιωτικής του θητείας. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων σχετικά με το Marketing και την Πληροφορική. Στα ενδιαφέροντα του συγκαταλέγονται η Φωτογραφία (μέλος της Φωτογραφικής ομάδας του ΟΠΑ) και η Δημιουργική Γραφή (Μικρό Πολυτεχνείο, ομάδα Λίνας Νικολακοπούλου).
ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ – ΑΛΚΗΣΤΙΣ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency) και πολύ καλά Γαλλικά (B2). Έχει πολύ καλή γνώση Η/Υ, ενώ στα πλαίσια του προπτυχιακού της προγράμματος εξοικειώθηκε με περιβάλλον υπολογιστών Windows, MacOS, καθώς και με τη χρήση σουίτας μοντάζ Adobe Premiere Pro. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών παρακολούθησε σεμινάρια Διαδικτυακής Δημοσιογραφίας, καθώς και Ψυχολογίας των ομάδων. Εργάζεται από το 2012 σε χώρους εστίασης, ενώ από τον Ιανουάριο του 2017 έως και σήμερα είναι υπεύθυνη προσωπικού και Δημοσίων σχέσεων σε καφέ- μπαρ. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται η μουσική και τα ταξίδια.
Home Page  Ενεργοί  Προφίλ  Μεταπτυχιακοί Φοιτητές Διδακτικού Έτους 2017-2018