ΑρχικήΣύνδεσμοιΕπικοινωνίαΟδικός ΧάρτηςΧάρτης

Μαρτυρίες (Testimonials)


«Στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών ΜΕΝΤ, όχι μόνο αποκόμισα τις απαραίτητες γνώσεις για την επιστήμη του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας, αλλά και γνώρισα καινούργιους φίλους, συμμετείχα σε ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με τους συμφοιτητές μου και τέλος είχα την ευκαιρία να γνωρίσω στελέχη από το χώρο των επιχειρήσεων.»

Γ.Κ.

«Από τη φοίτησή μου στο ΜΠΣ ΜΕΝΤ αποκόμισα όχι μόνο τις απαραίτητες γνώσεις για την επιστήμη του marketing αλλά και την εμπειρία να ανταπεξέρχομαι σε πραγματικά προβλήματα των σημερινών επιχειρήσεων, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Μέσω των πολλαπλών case studies που αντιμετωπίσαμε, των business games που συμμετείχαμε αλλά και της επαφής μας με διακεκριμένες επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων, η μάθηση δεν παρέμεινε στα βιβλία αλλά επιτέλους πέρασε στην πράξη.»

Ε.Δ.

«Ήταν μια αξέχαστη μοναδική εμπειρία! Κερδίσαμε πάρα πολλά πράγματα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο!»

Β.Μ.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ διδακτικό και διοικητικό προσωπικό για τις γνώσεις, τις εμπειρίες αλλά και την γενικότερη στήριξη… Ήταν μια αξέχαστη χρονιά με πολλές συγκινήσεις!»

Μ.Π.

«Ήταν μια αξέχαστη, συναρπαστική και ξεχωριστή εμπειρία. Ζήσαμε υπέροχες στιγμές, ταιριάξαμε σαν χαρακτήρες και προσωπικότητες, κάναμε φίλους που θα μας μείνουν για μια ζωή.»

Α.Κ.

«Το σίγουρο είναι ότι εδώ ξεπέρασα τα όριά μου κατά πολύ και η πίεση ξεδίπλωσε εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και μεγαλύτερη σιγουριά.»

Γ.Σ.

«Πολύ καλά οργανωμένο ΜΠΣ με αξιοθαύμαστους καθηγητές και συμφοιτητές. Μοναδική εμπειρία γνώσης και κοινωνικότητας που άξιζε κάθε στιγμή.»

 

«Μια βαλίτσα αναμνήσεις και δεξιότητες!»

Π.Δ.

«Το καλύτερο ταξίδι!»

Ζ.Π.

«Τα μάθαμε όλα!!!»

Γ.Π.

Home Page  Απόφοιτοι  Μαρτυρίες (Testimonials)